Redactia.ro
Home » Monden » Eddie Murphy, despre viața cu 10 copii. Declarațiile șocante făcute de actor: „Toată lumea mea se învârte în jurul lor”

Eddie Murphy, despre viața cu 10 copii. Declarațiile șocante făcute de actor: „Toată lumea mea se învârte în jurul lor”

GALERIE FOTO (7) Eddie Murphy, despre viața cu 10 copii

Eddie Murphy, despre viața cu 10 copii. Întreaga lume îl cunoaște pe celebrul actor care a făcut parte din numeroase filme de succes. Eddie Murphy nu numai că este un actor excepțional, producător, comediant și scriitor, dar este și un tată extrem de devotat pentru cei 10 copii ai săi. Vedeta are 10 moștenitori cu 5 femei diferite! Cum se descurcă actorul?

Eddie Murphy, despre viața cu 10 copii. Declarațiile șocante făcute de actor: „Toată lumea mea se învârte în jurul lor”

Eddie Murphy, despre viața cu 10 copii. Celebrul actor este cunoscut în întreaga lume, făcând parte din distribuția mai multor filme de succes de la Hollywood. Eddie Murphy, în vârstă de 60 de ani se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Actorul de la Hollywood are nu mai puțin de 10 copii cu 5 femeie diferite. Invitat în emisiunea realizată de Ellen DeGeneres, Eddie a vorbit despre cum este să fii tatăl a 10 copii și cum reușește să îi unească de fiecare dată. Întrebat despre experiența sa de tată cu zece moștenitori, actorul a declarat că este extrem de fericit, dar părere oamenilor despre acest lucru sunt amestecate. „Bărbații se uită la mine ca la un nebun. Și mă întreabă cât mă costă”, a spus el. De cealaltă parte, femeile sunt de altă părere „Cred că li se pare ceva sexy. De genul: Numai Eddie Murphy poate face așa ceva. Numai lui i se poate întâmpla.” a explicat el.

În urmă cu un an, Murphy a postat o poză cu cei zece copii, fiind prima fotografie cu toată familia sa. Ultimul copil al starului, Max, are trei ani și este cel de-al doilea copil pe care Eddie îl are cu logodnica sa, modelul Paige Burcher. Cei doi mai au o fetiță, în vârstă de patru ani. Se pare că actorului îi place să aibă casa plină de copii. Prima oară și-a întemeiat o familie în 1989, când s-a născut primul său fiu, Eric Murphy. Întrebat dacă nu cumva i se pare prea mult să aibă grijă de 10 copii, actorul a dat un răspuns șocant: „Nu, pare în regulă”.

Eddie și Paige formează un cuplu din 2012, iar ea este cu 18 ani mai tânără decât el. Starul mai are opt copii din relații anterioare. Eric, în vârstă de 30 de ani este copilul pe care actorul îl are cu Paulette McNeely, Bria, 30 de ani, Miles Mitchell, în vârstă de 27 de ani, Shayne Audra, 25 de ani și Zola Ivy, 20 de ani, sunt rodul iubirii dintre Eddie și Nicole Mitchell Murphy. Cu artista Mel B, actorul are trei copii, pe Angel Iris, în vârstă de 13 ani, iar cu Tamara Hood, un fiu, Christian, 29 de ani.

Cum se înțeleg cei 10 frați?

Într-un alt interviu, Eddie Muprhy a vorbit despre impactul pe care îl au copiii săi asupra modului în care el vede viața „Cea mai frumoasă parte a vieții mele sunt copiii. Toată lumea mea se învârte în jurul lor – chiar și cei mai bătrâni, cu părul cărunt.” Chiar dacă familia sa este amestecată, frații se înțeleg foarte bine între ei și se pare că nu există certuri. Starul se asigură ca toți copiii săi să aibă o relație perfectă, inclusiv mamele copiilor săi.

Copiii lui Eddie

Murphy a declarat că își iubește copiii în mod egal și se consideră un bărbat binecuvântat, mai ales că fiul său, Myles Mitchell i-a dăruit o nepoată. „Cariera mea, sau ceea ce sunt eu ca artist, nu este centrul vieții mele. În centrul vieții mele sunt familia mea și copiii mei.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: