Redactia.ro
Home » Monden » Eiza González, de nerecunoscut! Chipul său a suferit multe schimbări de-a lungul timpului FOTO

Eiza González, de nerecunoscut! Chipul său a suferit multe schimbări de-a lungul timpului FOTO

GALERIE FOTO (7) Eiza González, de nerecunoscut!

Eiza González, de nerecunoscut! Actrița mexicană a devenit cunoscută după ce a primit numeroase roluri importante in telenovele de succes. După ce a primit șansa de a juca la Hollywood, Eiz Gonzalez a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de pe covorul roșu. Însă, puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta înainte de a se transforma într-o adevărată divă.

Eiza González, de nerecunoscut! Chipul său a suferit multe schimbări de-a lungul timpului

Eiza González, în vârstă de 31 de ani, a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. În urmă cu aproape un deceniu, Eiza primea roluri importante în numeroase telenovele de succes mexicane, iar câțiva ani mai târziu Gonzalez a participa în câteva producții realizate de Netflix. Actrița nu este cunoscută doar pentru frumusețea ei ori pentru rolurile sale pe care le-a interpretat, ci și pentru faptul că de-a lungul timpului au apărut zvonuri că s-ar iubi cu bărbați faimoși. În 2013, Eiza a fost în centrul atenției după ce a fost surprinsă de paparazzi în timp ce-l săruta pe Liam Hemsworth, pe atunci logodnicul lui Miley Cyrus.

Cu toate că acum are un chip și o siluetă de invidiat, Eiza Gonzalez nu a arătat mereu așa. Vedeta a apelat la numeroase operații estetice pentru a avea un chip mai seducător și matur. Eiza și-a schimbat forma feței, care înainte era rotundă, iar acum fața ei este ovală, are nasul operat și și-a mărit buzele, care au captat volum peste noapte. Cu toate astea, actrița mexicană a recunoscut doar una dintre operații, aceea pe care a făcut-o la nas. „Nu-mi placea nasul meu, mi se parea prea gros. Nu am prejudecati cand vine vorba de operatii estetice. A fost ceva ce m-a facut foarte fericita. Daca nu iti place ceva la tine si nu te simti bine in pielea ta, atunci nu vad niciun motiv pentru care nu ai schimba acel lucru.”, a declarat actrita.

Medicul Dr. Yael Halaas și mebru al Colegiului american al chirurgilor a declarat că vedeta și-a făcut o îmbunătățire la maxilar.„Maxilarul ei nu mai este la fel de patratos si de lat. Acest lucru se poate realiza injectand Botox in muschii din zona respectiva„, a spus medicul. Un alt medic a declarat că Eiza și-ar fi făcut și injecții de mărire a obrajilor. „Pare ca si-a facut injectii de marire a obrajilor. Acest lucru face ca fata sa para mai subtire si mai lunga,”.

Eiza Gonzalez, operatii estetice

Eiza Gonzalez are o carieră de succes

Eiza Gonzalez și-a început visul american cu rolul în Santancio Pandemonium în serialul thriller ”From Dusk till Dawn: The Series” (2014–2016). Astfel, după această interpretare vedeta a fost luată în vizor de tot mai mulțo regizori. În 2017, Eiza a fost aleasă să joace în filmul de acțiune ”Baby Driver”, iar doi ani mai târziu a primit un rol în franciza ”Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw”, alături de Vin Diesel, Jason Statham și Dwayne The Rock Johnson. De asemenea, Gonzalez a făcut parte din producția „Bloodshot”, unde vedeta apare jucând alături Vin. Acum, vedeta a fost implicată în filmul „Godzilla vs. Kong”, pelicula a cărei premieră a fost amânată din cauza pandemiei până în luna mai a anului 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: