Redactia.ro
Home » Știri » El este bărbatul băgat în spital de un soț gelos din Arad. Ce spune soția victimei despre posibila aventură

El este bărbatul băgat în spital de un soț gelos din Arad. Ce spune soția victimei despre posibila aventură

Un incident șocant a avut loc în Arad, iar martorii au rămas fără cuvinte în momentul în care au văzut totul. Un soț gelos a fost la un pas de a ucide un bărbat care se afla în compania soției sale cu un pistol și o șurubelniță. Iată ce a spus soția victimei când a aflat despre întregul eveniment.

Povestea are un istoric destul de bogat, după cum reiese chiar din detaliile pe care agresorul le-ar fi oferit. Se pare că soția acestuia l-ar fi înșelat de-a lungul ultimilor ani, în timp ce el lucra în Germania și îi trimitea periodic sume destul de mari de bani.

Cine este cel care a fost împușcat și înjunghiat cu o șurubelniță

Tentativa de omor cu premeditare nu a scăpat de ochii vigilenți ai oamenilor legii care l-au arestat pe soțul gelos. Acesta a fost găsit la fața locului, în timp ce o agresa fizic pe soția lui. Femeia era deja inconștientă din cauza loviturilor care i-au fost aplicate la nivelul feței.

Cât despre presupusul amant, despre acesta se știe faptul că avea acasă o soție și doi copii, iar apropiații nu îl cunoșteau drept o persoană care ar putea fi dispusă să înșele sau să se comporte urât, ba din contră. Soția victimei crede că partenerul său a fost confundat cu o altă persoană, deoarece nu l-ar putea vedea lângă o altă femeie, deoarece își iubește prea mult familia.

Cum a avut loc întregul incident

Martorii care se aflau la fața locului au declarat că femeia și presupusul amant se aflau în mașină, în parcare, moment în care soțul gelos a apărut de nicăieri, a scos pistolul și a tras în direcția rivalului său. Apoi, s-a dus pe partea dreaptă unde se afla soția sa și a scos-o cu forța din mașină, agresând-o constant.

„În continuare, inculpatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi i-a aplicat în mod repetat lovituri cu picioarele în zona capului (a călcat-o în mod repetat pe cap), până aceasta a rămas inconştientă”, se precizează într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Pentru că presupusul amant încă dădea semne că a supraviețuit împușcăturii, agresorul a intrat în mașină, a luat o șurubelniță și l-a înjunghiat. Obiectul s-a rupt în bucăți, motiv pentru care starea victimei de sănătate atârnă în acest moment de un fir de ață.

„Imediat după acest moment inculpatul s-a deplasat la persoana vătămată de sex masculin, rămasă în habitaclul autovehiculului şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi i-a înfipt o şurubelniţă în gât. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalică a şurubelniţei s-a rupt şi a rămâs în gâtul persoanei vătămate”, se arată în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: