Redactia.ro
Home » Știri » El este bărbatul care și-a înjunghiat soția înainte să divorțeze. Ce gest nebunesc a făcut și cu fosta soție

El este bărbatul care și-a înjunghiat soția înainte să divorțeze. Ce gest nebunesc a făcut și cu fosta soție

GALERIE FOTO (3)

Într-un eveniment tragic, o femeie a fost victima unui atac înjunghiat, chiar în incinta Primăriei Belcești din județul Iași, fiind agresată de propriul soț în timpul unui proces de divorț.  Evenimentul tragic a avut loc într-o zi obișnuită de luni, când cuplul s-a prezentat la Primăria Belcești pentru a iniția procedurile de divorț.

Relația lor fusese marcată de neînțelegeri profunde, ceea ce a determinat decizia de a pune capăt căsătoriei. Inițial, bărbatul a manifestat intenția de a o confrunta pe soția sa, implorând-o să nu-l părăsească. Însă, într-o evoluție șocantă, acesta a devenit violent și a atacat-o cu un cuțit în incinta Primăriei.

El este bărbatul care și-a înjunghiat soția înainte să divorțeze

Din informațiile disponibile, se pare că gestul agresorului a fost premeditat, având asupra sa un cuțit și chiar un spray lacrimogen, pe care l-a folosit în încercarea de a scăpa după atac. Faptul că avea la el fotografii din timpul relației, inclusiv imagini ale momentelor fericite, indică o complexitate a situației și poate sugera o tensiune emoțională preexistentă.

Femeia, grav rănită în urma atacului, a fost salvată la timp de angajații primăriei, care au intervenit prompt și i-au acordat primul ajutor. Apelul la serviciul de urgență 112 a permis intervenția unui elicopter SMURD, care a transportat-o pe victimă la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde a fost imediat dusă în sala de operație. Din fericire, în prezent, starea acesteia este considerată stabilă conform specialiștilor medicali.

Cei doi soți, căsătoriți din anul 2020 și fără copii împreună, traversau de mult timp probleme în căsnicie. Se pare că aceste conflicte persistente erau cunoscute inclusiv de către familia femeii, având în vedere că și fetița acesteia dintr-o căsătorie anterioară a fost martoră la tulburările relaționale.

Agresorul avea antecedente

Mai mult, bărbatul ar fi avut antecedente de violență, potrivit martorilor. Se pare că într-o căsnicie anterioară, acesta și-ar fi legat fosta soție de un calorifer, agresând-o ore în șir. Femeia s-a văzut nevoită să părăsească România imediat după divorț și să se mute în Spania.

”A fost sechestrată, era pusă la curent. Nu puteam să merg să-i duc de mâncare. O bătea. Am luat-o acasă şi a venit de mi-a dat foc la casă”, a declarat fosta soacră a agresorului pentru Observator.

În prezent, agresorul se află sub custodia poliției, fiind reținut și audiat în legătură cu acest act de violență. Dacă ancheta relevă că fapta sa poate fi încadrată drept tentativă de omor, acesta riscă o pedeapsă severă, de până la 20 de ani în închisoare conform legislației în vigoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: