Redactia.ro
Home » Știri » El este cel mai bun utilizator Microsoft Word 2019 din lume! Și e din România

El este cel mai bun utilizator Microsoft Word 2019 din lume! Și e din România

Elevii români continuă să uimească cu abilitățile lor. Recent, un elev de la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești a devenit campion mondial la Microsoft Word 2019. Gabriel Stanciu a câștigat acest titlu în cadrul Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2022.

El este cel mai bun utilizator Microsoft Word 2019 din lume! Și e din România

Zilele trecute, în SUA, a avut loc Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist. Acolo au participat tineri din toată lumea cu vârste cuprinse între 13 și 22 de ani. Această competiție globală recunoscută de Microsoft aduce elevi și studenți din întreaga lume care își pot testa abilitățile în aplicațiile Office.

Un milion de concurenți din întreaga lume au luat parte la etapa de calificări. Bineînțeles, doar cei mai buni au ajuns în SUA pentru marea finală. România a avut 3 participanți în finala din SUA:

  • Gabriel Stanciu (Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” din Ploiești), la categoria Microsoft Word 2019;
  • Ștefania Potop (Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra), la Microsoft PowerPoint 2019;
  • Emilia Slavu (Colegiul Național de Informatică ”Carmen Sylva” din Petroșani), la secțiunea Microsoft Excel 2019.

El este cel mai bun utilizator Microsoft Word 2019 din lume! Și e din România

Examenul a durat 3 ore. În cele din urmă, Gabriel Stanciu a fost desemnat Campionul Mondial la Microsoft Office 2019. El a fost recompensat cu trofeul şi medalia competiţiei, cu un premiu în valoare de 7.000 dolari şi un laptop Microsoft Surface.

„Sunt extrem de fericit că am obținut acest premiu. În spatele lui, stau foarte multe ore de muncă. Competiția a fost extraordinară, a fost o experiență minunată pentru mine. Mă bucur că, datorită certificării obținute și

a finalei câștigate în România, am avut ocazia să merg în Statele Unite, în California, și să cunosc oameni noi. Îmi doresc să particip și la ediția de anul viitor. Ar fi păcat să ratez o astfel de experiență”, a declarat Gabriel Stanciu, potrivit revistabiz.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: