Redactia.ro
Home » Monden » El este iubitul Irinei Rimeș. Nu-l mai ascunde

El este iubitul Irinei Rimeș. Nu-l mai ascunde

GALERIE FOTO (2) iubitul irinei rimes

El este iubitul Irinei Rimeș!

Frumoasa cântăreață de peste Prut a trecut printr-o mare încercare la început de an, după ce a fost spitalizată de urgență. Irina Rimeș a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei probleme de natură ginecologică. Acum, însă, poate răsufla ușurată, căci a fost externată, iar organismul ei se recuperează ușor-ușor. Aproape îi stă familia, dar și… noul iubit!

Cine este, așadar, iubitul Irinei Rimeș?

Chiar înainte de sperietura de Anul Nou, Irina Rimeș publica pe rețelele de socializare o primă imagine cu ea și partenerul ei. Cei doi se aflau într-o vacanță, în preajma Crăciunului, în Brașov. În acea fotografie, însă, Irina nu-i dezvăluia chipul iubitului său.

Într-o altă postare, mult mai recentă, cântăreața l-a arătat internauților pe iubitul său. Pesemne, artista a cântărit mai bine evenimentele din ultima vreme și a constatat că e timpul ca viața ei personală să fie pe primul loc.

Cum arată noul partenerul de viață al cântăreței

Bărbatul nu este, însă, cunoscut publicului larg. Acesta i-a fost aproape în toată această perioadă de cumpănă, nedezlipindu-se de patul ei pe perioada spitalizării.

 

View this post on Instagram

 

Fericiun Crecit!!!

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Amintim că Irina Rimeș a fost internată în dimineața zilei de 31 decembrie cu hemoragie internă.

”În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. 

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burta, m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre . Am stat să ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea.

Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.”, povestea vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini