Redactia.ro
Home » Știri » El este primarul care oferă recompensă oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare. Edilul dă banii din propriul buzunar FOTO

El este primarul care oferă recompensă oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare. Edilul dă banii din propriul buzunar FOTO

Un primar oferă bani oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare. Acesta a stabilit o recompensă în valoare de 200 de lei oricui îi trimite orice dovadă incriminatorie cu ajutorul cărora pot fi identificaţi cei care aruncă gunoiul, la întâmplare, pe stradă sau pe câmp. Iată toate detaliile!

Un primar oferă bani oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare

Robert Păiuș, edilul localității Stejari, a publicat pe o pagina sa personală de socializare un anunț în care susține că oferă bani celor care îl ajută să identifice persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare, pe stradă sau pe câmp.

Primarul le solicită locuitorilor localității să-i trimită fotografii sau materiale video prin care îi poate identifica pe cei care nu respectă legea.

Robert Păiuș: „SPUNE NU POLUĂRII!”

Edilul susține că recompensa oferită, în valoare de 200 de lei o va suporta din propriul buzunar:

SPUNE NU POLUĂRII!

Stimaţi cetăţeni ai Comunei Stejari, Primarul Păiuşi Robert-lonut oferă recompensă pentru orice dovadă incriminatorie asupra cetăţenilor care aruncă deşeurile neregulamentare.

Primarul Comunei Stejari oferă oricărei persoane care va reuși să fotografieze sau chiar să filmeze numărul de înmatriculare al mașinilor din care sunt aruncate deșeuri, cât și persoane care să arunce gunoiul la întâmplare, pe spațiul public al Comunei Stejari;

RECOMPENSĂ: 200 LEI

Dacă ai vreo informație, trimite-o pe whatsapp la numărul 0758 032 120- Primar-Păiuși Robert-lonut”, se explică în postarea primarul din localitatea Stejari, Robert Păiuș de pe rețelele sociale.

 

Nu este pentru prima dată când primarul încearcă să-i mobilizeze pe locuitorii din localitatea Stejari. Cu doar câteva luni în urmă, în primăvară, edilul a promis salariul său pe o lună pentru cel care oferă informații despre cei care dau foc vegetației uscate.

În urma anunțului său , incendiile au fost stopate și localitatea nu s-a mai confruntat cu astfel de probleme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: