Redactia.ro
Home » Știri » El este sosia lui Vladimir Putin! Bărbatul se teme acum pentru viața sa

El este sosia lui Vladimir Putin! Bărbatul se teme acum pentru viața sa

GALERIE FOTO (2)

La cei 53 de ani, Slawek Sobala este singura sosie a lui Vladimir Putin. Iar asemănarea cu liderul de la Kremlin i-a adus câștiguri fabuloase! Însă și un mare dezavantaj, de când a pornit războiul din Ucraina. Bărbatul a ajuns să se teme acum pentru viața sa.

Polonezul Slawek Sobala stă în prezent la Wroclaw, oraș polonez în care trăiește o mare comunitate de ucraineni. Iar prima zi de război în Ucraina, 24 februarie 2022, a fost și ziua în care el a început să aibă temeri mari legate de viața sa.

El este sosia lui Vladimir Putin! Bărbatul se teme acum pentru viața sa

Sosia lui Vladimir Putin a avut de câștigat de aproape un deceniu în urma asemănării izbitoare cu Vladimir Putin. Însă acum se pare că faptul că seamănă cu liderul de la Kremlin nu mai are niciun beneficiu pentru polonez.

Timp de 8 ani, Slawek Sobala a avut titlul de a fi singura sosie a lui Vladimir Putin. Și chiar dacă polonezul nu are o slujbă cu normă întreagă ca sosie, acesta și-a petrecut mare parte din ultimul deceniu profitând din plin de asemănarea cu liderul rus.

Însă de când Rusia a intrat în Ucraina, Slawek Sobala a mărturisit că se teme pentru viața lui și nu se mai bucură de asemănarea cu Vladimir Putin.

Slawek Sobala: „Înainte de război nu mă temeam”

„Înainte de război nu mă temeam pentru siguranța mea pe stradă, dar acum, când a început războiul, de când Putin a atacat Ucraina, îmi este puțin frică pentru că în orașul nostru Wroclaw sunt mulți oameni din Ucraina care lucrează și locuiesc aici. Au fost de multe ori acești oameni mi-au spus că semăn cu Putin, iar acum, din cauza războiului, mă tem că acești oameni ar putea fi supărați sau agresivi când mă văd”, a declarat bărbatul.

Sosia lui Vladimir Putin a mai povestit că și-a dorit să stea de vorbă cu liderul de la Kremlin pentru a-i spune să oprească războiul din Ucraina. Din păcate, cererea lui Slawek Sobala nu a fost acceptată.

Sosia lui Putin are o situație financiară cât se poate de bună. Conduce o companie de transport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: