Redactia.ro
Home » Monden » Ele sunt câștigătoarele America Express 2023! Au plecat acasă cu 30.000 de euro. Prima reacție a Laurei Giurcanu și a Sânzienei Negru

Ele sunt câștigătoarele America Express 2023! Au plecat acasă cu 30.000 de euro. Prima reacție a Laurei Giurcanu și a Sânzienei Negru

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au devenit eroinele zilei în lumea televiziunii, câștigând cu brio marea finală a emisiunii „America Express”. Într-un spectacol plin de tensiune, curaj și determinare, cele două concurente au cucerit inimile telespectatorilor și au obținut nu doar victoria, ci și aprecierea publicului.

De la începutul competiției, Laura și Sânziana au demonstrat un spirit de echipă exemplar, inteligentă și adaptabilitate, calități esențiale în fața provocărilor variate ale cursei. Drumul lor spre victorie a fost presărat cu obstacole, iar fiecare moment a fost gestionat cu mult curaj și perseverență. Favorabile publicului, cele două concurente au devenit în mod inevitabil favoritele competiției, iar triumful lor în marea finală a fost coroana succesului lor.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au luat marele premiu

În ultimul episod, telespectatorii au fost martorii unei competiții strânse, presărate cu momente memorabile și emoționante. Anunțarea câștigătoarelor a adus o intensitate aparte, iar suspansul a atins cote maxime. Când numele Laurei și Sânzianei au fost rostite ca fiind cele care au câștigat marele premiu, o undă de bucurie și ușurare a străbătut întreaga scenă.

Expresiile de surpriză și fericire de pe chipurile celor două eroine au reflectat emoțiile intense trăite în acele momente. Laura, într-un dialog sincer cu gazda emisiunii, Irina, a mărturisit că experiența a depășit orice așteptare, transformând întregul oraș într-un loc de sărbătoare pentru a le onora. Sânziana, în schimb, a fost copleșită de emoții și a descris momentul ca fiind un vis, greu de crezut că s-a transformat în realitate.

”A fost o lecţie de viaţă, chiar şi dacă pierdem mergem înainte. Viaţa continuă, dar tot suntem mândre de noi, mă bucur că am trăit totul alături de Sânziana. Rămânem cu ce am trăit aici”, a afirmat aceasta.

Primele declarații după ce au câștigat America Express

Laura Giurcanu a împărtășit că aceste două luni petrecute la America Express au fost cele mai intense din viața ei. Cu modestie, a recunoscut că nu se aștepta să ajungă până la ultima cursă, dar a intrat în marea finală cu optimism, sperând că va pleca acasă cu banii și titlul meritat.

”Au fost două luni nebune în America Express și iată că parcurgem integral Drumul Soarelui, din Medellin până în Buenos Aires. Abia așteptăm să începem. Pornim încrezătoare în cursă”, a spus Laura.

Sânziana Negru a adăugat că a fost pregătită pentru această competiție și că a simțit că s-a născut pentru a lupta pentru premiul cel mare, pe care l-a obținut alături de prietena ei de nădejde.

”Suntem copleșite de emoții. Mi se strânge stomacul când mă gândesc la cursa finală. Dar suntem 100% pregătite. Mergem până la capăt”, a adăugat Sânziana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: