Redactia.ro
Home » Știri » Ele sunt cele mai frumoase vedete din România! Au renunțat complet la inhibiții. Cum s-au pozat pe plajele exotice

Ele sunt cele mai frumoase vedete din România! Au renunțat complet la inhibiții. Cum s-au pozat pe plajele exotice

GALERIE FOTO (3) andreea raicu

Vedetele din România și-au făcut o obișnuință din a merge în vacanțe exotice, departe de țara natală. Plaje cu nisip fin precum mătasea, ape cristaline și resorturi luxoase, acestea par să fie ingredientele unei vacanțe de neuitat, cel puțin din punctul de vedere al câtorva nume din showbiz-ul autohton. Dar care sunt vedetele care au reușit să facă din simplele fotografii pe plajă, în costum de baie, o adevărată artă?

Vedetele se răsfață pe plaje exotice, departe de România

Faptul că vedetele preferă vacanțele departe de România nu mai este o surpriză pentru nimeni. Ajunse în țări călduroase, pe plaje cu nisip ireal de vin, vedetele se pozează în cele mai îndrăznețe ipostaze, dar caută și perspective artistice pentru că, de ce să nu recunoaștem, doar cele mai inspirate fotografii se vor bucura de aprecierea fanilor în social media.

Alexia Eram
Alexia Eram are 22 de ani și nu lipsește nici măcar o zi din sala de sport

Așadar, iată că se pare că au găsit unghiul perfect din care să realizeze instantanee reușit. Concret, multe dintre ele se fotografiază din spate pentru a scoate în evidență corpurile îndelung lucrate la sala de sport, dar și frumusețea peisajului care se află în fața lor.

Andreea Raicu, Sore, Alexia Eram par să se numere între vedetele care au reușit să obțină fotografii inedite. Ele și-au expus corpurile tonifiate într-o manieră deloc vulgare, care a fost pe placul fanilor, aceștia grăbindu-se să aprecieze, în număr ridicat, fotografiile cu pricina.

Andreea Raicu
Andreea Raicu a distribuit nenumărate imagini din vacanță

Deși are doar 22 de ani, Alexia Eram poate fi considerată una dintre cele mai apreciate influencere. Este întotdeauna prezentă pe rețelele de socializare, acolo unde vorbește despre activitățile sale zilnice și se asigură că distribuie fanilor conținut de calitate. Cât despre Andreea Raicu, nu mai reprezintă o necunoscută pentru nimeni faptul că de când a renunțat la modelling s-a dedicat unui subiect de interes pentru mulți dintre noi: dezvoltarea personală și stilul de viață echilibrat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: