Redactia.ro
Home » Știri » Ele sunt mama și fiica ucise de criminalul de la Bascov. Micuța Silvia și cea care i-a dat viață au fost înmormântate împreună

Ele sunt mama și fiica ucise de criminalul de la Bascov. Micuța Silvia și cea care i-a dat viață au fost înmormântate împreună

Sora și nepoata criminalului de la Bascov au fost conduse pe ultimul drum, sâmbătă. Femeia și fiica ei vor dormi împreună somnul de veci. Tată micuței este devastat de durere, după ce și-a pierdut părinții, cumnatul, soția și fiica. În această ordine, criminalul i-a omorât pe toți.

Ele sunt mama și fiica ucise de criminalul de la Bascov

Viorel, în vârstă de 52 de ani, se confruntă de ani buni cu probleme psihice, pentru care ar fi luat și tratament. Se pare că familia nu-l considera periculos, tocmai de asta au și făcut tot posibilul să-l țină acasă, lângă ei. Totul a fost bine, până când bărbatul ar fi avut o criză și i-ar fi omorât pe toți. Singurul care a scăpat a fost cumnatul său, care era plecat la muncă. Întâi și-a ucis tatăl, apoi pe mama și fratele său în somn. Ulterior, a mers la casa surorii lui, pe care a omorât-o. Nimeni însă nu a înțeles de ce a ucis-o și pe nepoata lui de doar cinci ani, pe micuța Silvia.

Zilele trecute au fost conduși pe ultimul drum părinții criminalului și fratele. Sâmbătă, sora acestuia și fiica ei, micuța Silvia, au fost înmormântate. De acum înainte, cele două vor dormi somnul de veci împreună. Tatăl fetiței este devastat de durere și nu-și mai revine, după pierderea soției lui și a copilei.

Părinții și fratele criminalului, înmomântați acum două zile

Durere mare la Bascov, în județul Argeș, unde trei dintre victimele masacrului au fost conduse pe ultimul drum. Este vorba despre părinții și fratele criminalului. Rudele, dar și vecinii au mers, vineri dimineața, la capela unde au fost depuse sicriele cu trupurile neînsuflețite ale părinților și fratelui criminalului. Unul dintre vecinii familiei ucise a ținut să spună că  nu s-a gândit niciun moment că s-ar putea întâmpla o asemenea tragedie.

Toți am fost ca frații. Ne-a distrus și pe noi. Soția supraviețuitorului și fetița sunt la capelă la Militar. Nu mai știu nici să mai vorbesc. Nu l-am crezut în stare niciodată pe acest bărbat de așa ceva, nu a făcut până acum așa măgărie. Se mai certau uneori prin grădină, la muncă, dar în rest era muncitor”, a declarat bărbatul pentru RomâniaTv.

Sursa foto – Romania TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini