Redactia.ro
Home » Știri » Ele sunt surorile prințesei Diana! Cum arată și ce fac acum Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes

Ele sunt surorile prințesei Diana! Cum arată și ce fac acum Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes

GALERIE FOTO (3)

După tragicul deces al Prințesei Diana, surorile sale, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes au luat decizia de a se retrage din viața publică. Însă se pare că cele două mătuși le-au rămas aproape lui William și Harry, cărora le-au fost alături în cele mai importante momente din viața lor.

Imediat după moartea Prințesei Inimilor, surorile Prințesei Diana au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Singura dată când au acceptat să apară în fața camerelor de filmat a fost la invitația BBC, când a fost realizat documentarul memorial “Diana, 7 days”.

Cum arată și ce fac acum surorile prințesei Diana, Sarah McCorquodale și Jane Fellowes

Despre sora mai mare a prințesei Diana, Lady Sarah McCorquodale, s-a amintit chiar în sezonul patru al controversatului serial Neflix – Coroana, însă ce face și unde este acum?

Lady Sarah Spencer, așa cum era cunoscută înainte de căsătoria cu Neil McCorquodale, a fost cea care l-a prezentat pe Prințul Charles surorii ei mai mici, Diana. Au existat zvonuri cum că Diana chiar i l-ar fi “suflat” pe Prințul de Wales. Însă niciodată nu au existat semne că cele două ar fi avut ceva de împărțit. Mai mult, deși rar erau surprinse împreună, erau mai mereu într-o dispoziție extraordinară.

Acum, Lady Sarah Spencer locuiește acum lângă Grantham, Lincolnshire. Ca și cealaltă soră, a preferat să rămână în afara atenției publice după moartea tragică a Prințesei Diana, din 1997.

Cu toate acestea, ea și cealaltă soră a Dianei, Lady Jane Fellowes, cele două au continuat să rămână apropiate de nepoții lor, prințul William și prințul Harry.

Atât Lady Sarah, cât și Lady Jane au participat la botezul Archie al fiului ducelui și ducesei de Sussex la Windsor, în 2019, și au fost înfățișate în portretele oficiale de familie.

Despre Lady Jane, care este căsătorită cu fostul secretar privat al reginei, Robert Fellowes, a făcut lectura Cântecului lui Solomon la nunta lui Harry și Meghan din 2018. Totodată, a fost aleasă de ducele și ducesa de Cambridge pentru a fi nașă a prințesei Charlotte.

Surorile Prințesei Diana, apropiate de William și Harry

Apropierea de surorile Prințesei Diana vine și din partea lui William și Harry. Cei doi fii ai regretatei Lady Di au o legătură strânsă cu verii lor. Lady Sarah are trei copii, Emily, George și Celia McCorquodale, în timp ce Lady Jane este mama lui Laura, Alexander și Eleanor Fellowes.

De-a lungul anilor, frații regali și verii lor au participat fiecare la nunțile lor, Harry și Meghan sărbătorind nunta Celia McCorquodale și George Woodhouse, la doar o lună după propria căsătorie.

Și ducii de Sussex s-au asigurat, de asemenea, că sora și fratele mai mic al Prințesei Diana, Earl Spencer, au fost incluși în declarația oficială care anunța nașterea primului lor copil, Archie, în 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: