Redactia.ro
Home » Monden » Elena Băsescu a slăbit 25 de kilograme. Arată perfect după cea de-a treia sarcină

Elena Băsescu a slăbit 25 de kilograme. Arată perfect după cea de-a treia sarcină

GALERIE FOTO (3) Elena Băsescu

Elena Băsescu se poate lăuda cu o siluetă de model. Deși este mama a trei copii, fiica cea mică a fostului președinte are un trup perfect. Ea își îmbină perfect afacerile cu creșterea copiilor, acum fiind mamă singură.

Elena Băsescu a slăbit 25 de kilograme. Cum arată acum

Elena Băsescu a dat naștere în 2018 celui de-al treilea copil al său. Este vorba de o fetiță, care a primit numele Anastasia. Acum, fiica cea mică a lui Băsescu arată ca înainte de a fi însărcinată. Mai mult decât atât, ea nu se ferește să își arate trupul în costum de baie.

Astfel, Elena Băsescu a reușit să dea jos cele 25 de kilograme pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și acum arată perfect.

Fiica cea mică a fostului președinte al României este acum mamă singură, după ce s-a despărțit de Cătălin Tomata. Ea are și propria ei afacere, este creatoare de modă și vinde haine.

Elena Băsescu este o mamă singură

„Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineaţa ne trezim toţi la 6 şi jumătate, Sofia şi Traian merg la grădiniţă. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniţă. Îi duc la 8 şi îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniţă la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniţă. (…) E mult spus femeie de afaceri. Îmi merge peste aşteptări. Am primit un număr mare de comenzi”, a povestit Elena Băsescu.

Totuși, Elena Băsescu spune că viața de mamă a trei copii nu este atât de grea cum pare.

„A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, aşa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Sofia şi Traian sunt omogeni, se înţeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicaţi. Nu există gelozii între ei. Au aşteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia aşteptau s-o cunoască”, a spus femeia de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: