Redactia.ro
Home » Monden » Elena Cârstea, doborâtă de problemele de sănătate. A făcut un accident vascular cerebral și pneumonie: «Am stat în perfuzii tot timpul»

Elena Cârstea, doborâtă de problemele de sănătate. A făcut un accident vascular cerebral și pneumonie: «Am stat în perfuzii tot timpul»

Elena Cârstea

Elena Cârstea a trecut prin momente delicate cu puțin timp înainte de a împlini 61 de ani. Artista a avut grave probleme de sănătate, care au necesitat atenția medicilor. Nici acum nu s-a recuperat complet, însă este determinată să acorde mai multă atenție stării sale de sănătate și să renunțe la o parte din vechile obiceiuri.

Elena Cârstea a avut mari probleme de sănătate

Elena Cârstea se află sub tratament medical după ce a fost diagnosticată cu pneumonie și a suferit un accident vascular cerebral. Într-o intervenție telefonică în cadrul unei emisiuni televizate, Elena Cârstea a oferit detalii despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

„Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate.

Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral. Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie. Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânătă. Acum merg la piscina, 1 oră pe zi la gimnastică în apă, la înot. În 6 luni o să îmi revin complet. Trăiesc la fel cu trăiam și înainte, dar o să fiu mai atentă la anumite lucruri. Și să nu îl mai înnebunesc pe soțul meu. Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fumez; dar eu nu am ascultat! Mi-a zis că nu poate să trăiască făra mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…”, a povestit Elena Cârstea.

Elena Cârstea locuiește în Statele Unite ale Americii

Elena Cârstea locuiește de mai bine de 15 ani în Statele Unite ale Americii. S-a căsătorit cu Glenn Muttart și a adoptat două fiice care îi aduc zâmbetul pe chip. Solista a renunțat la concerte și și-a găsit o ocupație care îi aduce multă satisfacție, conform propriilor spuse. Elena a dezvăluit că are o mică crescătorie de pisici și că le acordă atenție non-stop micilor necuvântătoare.

Cât despre relația pe care o are cu Glenn, solista nu poate să aibă decât laude. „Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, dezvăluia Elena.

Sanda și Adriana, cele două fiice ale solistei, lucrează în armata americană. Sanda, fata cea mare, a absolvit şcoala militară în anul 2015 şi este membru al Gărzii Naţionale Americane. Adriana, fata cea mică a Elenei Cârstea, a devenit în anul 2019 militar în cadrul Armatei Statelor Unite ale Americii.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: