Redactia.ro
Home » Monden » Elena Chiriac a dat tot din casă! Motivul ireal pentru care nu a revenit la Survivor All Stars: ”Am fost și eu ca mulți alții”

Elena Chiriac a dat tot din casă! Motivul ireal pentru care nu a revenit la Survivor All Stars: ”Am fost și eu ca mulți alții”

Elena Chiriac, cunoscută pentru implicarea sa spectaculoasă în competiția Survivor România, a luat o decizie surprinzătoare, anunțându-și retragerea din showbiz și refuzul de a participa în noul sezon Survivor All Stars. Această hotărâre vine la scurt timp după o serie de performanțe notabile în cadrul emisiunii, plasând-o printre cele mai proeminente figuri ale competiției. 

Cu un palmares impresionant și o prezență remarcabilă în competițiile anterioare ale Survivor România, Elena Chiriac a fost mereu o concurentă dedicată și plină de determinare. Cu toate acestea, în ciuda așteptărilor fanilor, vedeta a decis să-și încheie aventura în showbiz pentru moment. Motivul principal al acestei decizii este orientarea ei actuală către finalizarea studiilor universitare.

De ce a refuzat Elena Chiriac să revină la Survivor All Stars

Stabilită în Londra de ceva vreme, Elena Chiriac a ales să se concentreze pe cariera sa academică și pe dezvoltarea profesională în domeniul actoriei. De-a lungul timpului, aceasta și-a construit o reputație solidă, confirmată și de apariția sa într-un film românesc de succes, intitulat „Haita de Acțiune”, în care a jucat alături de Antonia. Cu toate acestea, actrița afirmă că acum educația ocupă primul loc în lista priorităților sale, iar participarea în competițiile televizate a devenit o prioritate secundară.

„Am alte priorități acum, pur și simplu, în viața mea. Sunt în ultimul an de facultate, vreau să fac un master și nu mai doresc o astfel de experiență încă o dată, să fiu sinceră.

Am fost și eu, ca mulți alții, sunată și mi s-a propus să merg. E destul de evident. Am avut o discuție foarte civilizată în care mi-am exprimat punctul de vedere, care nu are prea mare legătură cu Survivor și perspectiva asupra vieții mele.

Totul e pe plan educațional anul ăsta și în anii viitori despre mine. Am ieșit un pic din sfera asta a televiziunii. Nu îmi mai doresc să fac parte pentru o perioadă din showbiz, pentru că încerc să experimentez alte lucruri. Vreau să mă concentrez mai mult pe mine, pe persoana mea, din punct de vedere educațional și, mai târziu, profesional”, a dezvăluit Elena Chiriac, pentru FANATIK.

Fosta concurentă a vorbit despre Alex Delea

Un alt motiv care stă în spatele deciziei de retragere este legat de nevoia de liniște și pace în viața sa. În timp ce jungla din Dominicană a oferit spectacol și provocări intense, Elena Chiriac a ales să păstreze un echilibru în viața sa personală. Această decizie vine în ciuda aprecierii și susținerii necondiționate pe care a primit-o din partea fanilor și a colegilor de competiție.

Întrebată despre modul în care va urmări noul sezon Survivor All Stars, Elena Chiriac a declarat că intenționează să fie o telespectatoare fidelă, în special pentru a urmări evoluția lui Alex Delea, câștigătorul ediției în care ea însăși a fost finalistă. Astfel, chiar dacă nu va mai păși pe scena competiției, Elena va continua să fie conectată la show prin intermediul prietenilor săi și al celui drag, aflați în competiție.

„Probabil că o să urmăresc emisiunea pentru oamenii pe care-i cunosc și care-mi sunt dragi, printre care bineînțeles că e vorba despre Alex. Sunt sigură că va fi un sezon foarte interesant. E încă un motiv pentru care nu mi-am dorit să fac parte din el. Viața mea e un pic mai mult despre echilibru, pace, liniște.

E un casting foarte dinamic. Sunt multe personalități puternice care, cel mai probabil, nu se vor înțelege între ele. Ideea e că eu când am fost în sezonul meu am stat jumătate de an acolo. Mi-a luat încă jumătate să-mi revin.

Mi-am dedicat un an din viață acestui Survivor, lucru pe care nu mi-am dorit să îl mai fac o dată. Mama este fană, în schimb, deci probabil o să aud ce se întâmplă prin casă (n. red.: râde)”, a mai spus Elena Chiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: