Redactia.ro
Home » Monden » Elena Ciftci, make-up artista vedetelor, este în război cu soțul ei. A cerut ordin de protecție împotriva lui: „M-a urmărit, m-a amenințat!”

Elena Ciftci, make-up artista vedetelor, este în război cu soțul ei. A cerut ordin de protecție împotriva lui: „M-a urmărit, m-a amenințat!”

GALERIE FOTO (2) Elena Ciftci, make-up artista vedetelor, este în război cu soțul ei. A cerut ordin de protecție împotriva lui: „M-a urmărit, m-a amenințat!”

Elena Ciftci, make-up artista vedetelor din România, este în război cu soțul ei. Ea susține că a cerut ordin de protecție împotriva lui după ce ar fi fost „urmărită” și „amenințată”. Iată amănunte!

Elena Ciftci, make-up artista vedetelor, este în război cu soțul ei. A cerut ordin de protecție împotriva lui: „M-a urmărit, m-a amenințat!”

Elena Ciftci, prietenă cu Bianca Drăgușanu, Valentina Pelinel și alte persoane celebre în România, trece printr-o perioadă apăsătoare. Aceasta este în război cu soțul ei, împotriva căruia a și cerut ordin de protecție. Și nu unul, ci două.

„Eu am ordin de protecție, el nu are voie să intre în casă. Nu ne-am mai înțeles, este un om care își dorește doar supunere din partea mea, din partea copiilor, e un om care îți dă teroare și nu mai poți să ajungi la un consens, vrea să faci doar cum își dorește el și din această cauză am decis să divorțăm”, a spus aceasta în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Soțul Elenei Ciftci este de origine turcă. Cei doi au o relație de 15 ani și sunt căsătoriți de 10 ani. Sunt, totodată, și părinții a doi copii, de 9 și 11 ani.

„Este musulman, nu și-a dorit divorțul. Eu am înaintat divorțul, am cerut să divorțăm, dar el nu și-a dorit. A început să mă urmărească, să devină agresiv, violent și, cumva, mai mult de atât, a încercat să ne dea afară din casă pe mine și pe copii. Nu a reușit să ne dea însă afară, stăm în casa pe care am cumpărat-o, el nu muncește de 7 ani, el stă pe banii pe care eu îi câștig”, a mai spus Elena Ciftci pentru sursa mai sus menționată.

Elena Ciftci a transmis în mediul online un mesaj prin care a spus, pe scurt, prin ce trece, dar că va reveni cu detalii.

„Dragii mei, pentru că trec printr-o perioadă prin care nu mi-aș fi dorit să trec și aș fi vrut să se termine cu pace, nu cu război, nu voi mai posta nimic pe Instagram din viața personală, ci doar strict profesional.

Cu toate că nu doream să vorbesc public despre viața pe care am avut-o, curând voi relata toate lucrurile prin care trec și am trecut și sper să se termine cât mai curând! Am foarte mare încredere în @polițiaromana.ro și în justiție că voi fi sprijiniți și apărați când e nevoie!”

Sursa: Elena Ciftci/Instagram

Foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: