Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, așteptată cu covor roșu și papuci „Vuitton” la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea, așteptată cu covor roșu și papuci „Vuitton” la Penitenciarul Târgșor

GALERIE FOTO (4) Elena Udrea, așteptată cu covor roșu și papuci Vuitton la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea, așteptată cu covor roșu și papuci „Vuitton”. Elena Udrea a fost repatriată astăzi în România. Fosta politiciană este așteptată cu covor roșu, șampanie, pișcoturi și papuci „Vuitton”. Protestatarul Marian Ceaușescu i-a pregătit o adevărată surpriză fostului ministru al Turismului.

Elena Udrea, așteptată cu covor roșu și papuci „Vuitton” la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea a fost repatriată în România, după mai bine de două luni în care a stat în custodia autorităților din Bulgaria. Fosta politiciană este condusă la Penitenciarul Târgșor, acolo unde este așteptată într-un stil cu totul și cu totul inedit. Protestatarul Marian Ceaușescu i-a pregătit o adevărată surpriză acesteia. Bărbatul a mers pregătit la penitenciar cu șampanie, pișcoturi și covor roșu. Mai mult, protestatarul i-a adus și o pereche de papuci marca „FUG VUITTON”.

Curtea de Apel din Sofia a decis, vineri, 10 iunie, extrădarea Elenei Udrea, după ce a fost prinsă la granița dintre Bulgaria și Grecia. Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploiești-Târgșor Nou. Fosta politiciană are de executat 6 de ani de închisoare, fiind condamnată definitiv în dosarul Gala Bute. Elena a plecat din România pe 7 aprilie, in ziua in care s-a pronuntat sentinta, dar a fost prinsa in vama din Bulgaria. „În perioada de carantinare-observare, se studiază comportamentul şi personalitatea Elenei Udrea, se efectuează examene medicale, se desfăşoară activităţi de educaţie sanitară şi se evaluează nevoile educaţionale, psihologice şi sociale, în scopul stabilirii ariilor de intervenţie şi asistenţă. La finalizarea acestei perioade, Elenei Udrea i se stabileşte Planul individualizat de evaluare şi intervenţie educativă şi terapeutică prin care se precizează activităţile şi programele în care fostul politician urmează a fi inclus pe perioada deţinerii. Având în vedere domiciliul acesteia, Elena Udrea va continua executarea pedeapsei şi după cele 21 de zile aferente perioadei de carantinare-observare, tot în Penitenciarul Ploieşti-Târgşorul Nou. Având în vedere criteriile legale de stabilire a regimului de executare, aceasta va fi încadrată de către Comisia din penitenciar la un regim iniţial, ce ar putea fi închis sau semideschis”, informează FSANP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: