Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea nu își poate vedea fiica în închisoare. Ce a declarat iubitul ei, Adrian Alexandrov: „Nici nu o pot aduce aici…”

Elena Udrea nu își poate vedea fiica în închisoare. Ce a declarat iubitul ei, Adrian Alexandrov: „Nici nu o pot aduce aici…”

Vești bune înainte de Paște pentru Elena Udrea! Fostul ministru a scăpat de acuzațiile din dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea nu își poate vedea fiica în închisoare. Fosta politiciană a fost adusă în România în urmă cu câteva zile, fiind extrădată din Bulgaria. Elena Udrea are de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare. Aceasta se află închisă la penitenciarul Târgșor. Fostul ministru trece prin momente grele, mai ales pentru că nu își poate vedea fiica.

Elena Udrea nu își poate vedea fiica în închisoare. Ce a declarat iubitul ei, Adrian Alexandrov: „Nici nu o pot aduce aici…”

Elena Udrea se află la penitenciarul Târgșor, unde are de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare. Fostul ministru al Turismului a fost adusă în țară în urmă cu câteva zile, fiind extrădată din Bulgaria. Recent, Elena Udrea a fost viiztată în închisoare de soțul ei, Adrian Alexandrov. Fosta politiciană nu își poate vedea copilul în penitenciar. Iubitul Elenei a declarat că nu o poate aduce pe fiica lui să-și vadă mama în inchisoare. Acesta a mărturisit că ar fi traumatizant pentru un copil să își vadă părintele intr-o situație de genul acesta, și mai ales că singura modalitate de a discuta cu fostul ministru este printr-un geam.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a mărturisit Adrian Alexandrov, potrivit news.ro

Elena Udrea trece prin momente dificile pentru că nu își poate vedea copilul. Fostul ministru nu și-a mai văzut fetița de aproape trei luni. Cu toate astea, are incredere că se va face recurs la condamnarea ei. „Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a mai spus iubitul Elenei Udrea.

Ce condiții are Elena Udreaa în penitenciarul Târgșor

Elena Udrea a fost adusă în țară în urmă cu câteva zile, după ce justiția bulgară a decis extrădarea ei. Fostul ministru va beneficia în penitenciar de aceleași condiții pe care le au și celelalte deținute. Elena Udrea are de ispășit șase ani de închisoare fiind condamnată definitiv în dosarul Gala Bute. Fosta politiciană este încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploieșt, iar timp de 21 de zile ea va rămâne în carantină, iar apoi o să fie inchisă alături de celelalte deținute. Într-un comunicat al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, fostul ministru va avea la dispoziție un spațiu de cel putin 4 metri pătrati, apă potabilă in permanență și apă caldă cu program.

De asemenea, va putea face, în fiecare zi, plimbări in aer liber timp de două ore sau chiar trei ore dacă nu optează pentru regim de muncă. Camerele de detinere asigura fiecarei persoane pat individual, sunt dotate cu mobilier specific, instalații de incalzire și utilitati igienico-o sanitare. Spațiile de deținere sunt amenajate, astfel încât să permită iluminatul natural și artificii precum și aerisire optimă a acestora. In fiecare cameră sunt montate mese pentru servirea hranei, rafturi pentru depozitatea produselor, cuiere și banci, iar in baie rafturi pentru păstrarea incaltamintelor.

Grupurile sanitare cu dotate cu chiuveta, dus, oglinda, etjera, WC, compartimentate astfel incat sa asigure intimitatea persoanelor. Apa caldă este distribuită in cadrul tuturor sectiilor de detinere.„Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) consideră că Elena Udrea va beneficia, în închisoare, de condiții mult mai bune decât beneficiază bătrânii din azile, copii din orfelinate și bolnavii din spitalele din rețeaua Ministerului Sănătății, categorii sociale care decontează, în prezent, milioanele de euro furate de fostul politician”, conchid în finalul comunicatului sindicaliștii din FSNAP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: