Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare neașteptată la Survivor! Sebastian Dobrincu s-a accidentat și a fost trimis de urgență în România

Eliminare neașteptată la Survivor! Sebastian Dobrincu s-a accidentat și a fost trimis de urgență în România

sebastian dobrincu

Eliminare neașteptată la Survivor! Afaceristul Sebastian Dobrincu s-a accidentat pe traseu și a fost transportat de urgență la spitalul din Republica Dominicană. Din nefericire, medicii nu i-au oferit o veste bună, iar antreperenorul a fost trimis înapoi în România pentru a suferi o intervenție chirurgicală. Înainte de a părăsi emisiunea, Sebastian a avut de transmis un mesaj dur. Vica Blochina a spus, la rândul ei, un mesaj, cu ochii în lacrimi.

Sebastian Dobrincu a fost eliminat din competiție

Sebastian Dobrincu s-a accidentat în timpul unui joc pe traseu și a fost transportat la spital. Din păcate, accidentarea pe care a suferit-o a fost una cât se poate de serioasă, iar parcursul său în competiția nu a mai putut fi continuat.

Mă simt frustrat pentru că până aici experiența Survivor mi-a priit. Intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus”, a spus Sebstian Dobrincu, după ce prezentatorul a anunțat eliminarea sa din competiție.

Vica Blochina a lăcrimat atunci când a auzit că Sebastian va părăsi competiția

Sebastian nu s-a limitat aici și a sublinit că spitalul în care a fost în Republica Dominicană arată mai bine decât multe dintre spitalele din România. În plus, el a subliniat că va continua să doneze pentru modernizarea spitalelor și a îndemnat telespectatorii să facă la fel.

Vica a fost cea mai afectată de plecarea lui Sebastian și a subliniat că acesta este un tânăr de la care telespectatorii au foarte multe de învățat, având o coloană vertebrală cum rar se întâlnește. Mai mult decât atât, Sebastian îi aducea aminte de fiul ei care o așteptă cu drag acasă. Edan.

„Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez!”, spunea Sebastian Dobrincu atunci când a intrat în competiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: