Redactia.ro
Home » Știri » Elisabeta a II-a, din nou străbunică. Zara Tindall, nepoata Reginei, este însărcinată

Elisabeta a II-a, din nou străbunică. Zara Tindall, nepoata Reginei, este însărcinată

GALERIE FOTO (2)

Familia Regală se mărește! Regina Elisabeta a II-a va deveni din nou străbunică. Nepoata Reginei, Zara Tindall, în vârstă de 39 de ani, este însărcinată cu al treilea copil alături de soțul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, în vârstă de 42 de ani. 

 

Zara Tindall, nepoata Reginei, este din nou însărcinată

Zara Tindall, fiica prințesei Anne a Marii Britanii, a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a va naște în vara anului 2021 și a declarat că speră să aibă un băiețel.  Nepoata Reginei Elisabeta aII-a este căsătorită cu Mike Tindall din 2011. Cuplul regal are două fetițe: Mia Grace (6 ani) și Lena Elizabeth (2 ani).

În timpul podcastului ,,The Good, The Bad & The Rugby”, sportivul a dezvăluit că al treilea copil este pe drum. „Am făcut o mică ecografie săptămâna trecută. Al treilea Tindall este pe drum.”,
Mike Tindall a glumit în cadrul podcastului și a declarat că speră ca al treilea copil să fie băiat. Ne dorim un băiat de data aceasta. Am deja două fete. Aș vrea un băiat, dar îl voi iubi orice ar fi, băiat sau fată… dar te rog să fii băiat”, a glumit soțul Zarei Tindall într-un podcast.

Cuplul a ținut sarcina secretă până în acest moment, inclusiv față de fiicele lor. „Mia cred că se va bucura să afle. Ea ne-a mai cerut o surioară sau un frățior. Sperăm că i-am îndeplinit dorința. Lena crește … iar Mia vrea un alt bebeluș cu care să se joace.”
Mai mult, fostul jucător de rugby a glumit și pe seama numelui pe care îl va pune celui de-al treilea copil, având în vedere perioada în care a fost conceput, pandemia de coronavirus. Mike Tindall a spus că îl va boteza pe bebeluș Covey sau Covina, în funcție de sexul copilului, potrivit People. Bebelușul va deveni al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

În ceea ce privește starea soției, Mike a adăugat: „Zara este foarte bine”. Înainte să dea naștere celei de-a doua fiice, Zara a suferit două pierderi de sarcină. „Suntem totuși atenți din cauza celor întâmplate în trecut.”, a adăugat Mike Tindall.

Trebuie să treci printr-o perioadă în care să nu vorbești despre asta. Este prea crud, dar ca în multe alte situații dureroase, timpul vindecă.”, mărturisea Mike la acea vreme, pentru The Sunday Times, în 2018.

Zara Tindall este al doilea copil și singura fiică a Prințesei Anna și a primului ei soț, căpitanul Mark Phillips. Zara este a 16-a în linia de succesiune la tronul britanic.

 

Regina Elisabeta a II-a mai așteaptă un strănepot

 

Anul acesta a rămas însărcinată și prințesa Eugenie. Anunțul a fost făcut de Casa Regală Britanică în luna octombrie. Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, vor deveni părinți pentru prima oară.

Regina Elisabeta are opt strănepoți până în prezent, iar din 2021 va avea zece.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: