Redactia.ro
Home » Știri » Elita rusă urmărește să-l înlăture pe Vladimir Putin de la putere. S-a discutat deja despre posibilul său înlocuitor

Elita rusă urmărește să-l înlăture pe Vladimir Putin de la putere. S-a discutat deja despre posibilul său înlocuitor

Izbucnirea războiului din Ucraina nu a atras doar numeroase sancțiuni asupra Rusiei, ci și o reacție fără precedent din partea populației și a aristocraților ruși împotriva lui Vladimir Putin. Conform informațiilor publicate de zn.ua,  serviciile secrete ucrainene susțin că elita rusă ia în calcul înlăturarea de la putere a preşedintelui rus. 

Elisa rusă urmărește să-l înlăture pe Vladimir Putin de la putere

În urmă cu 26 de zile, Vladimir Putin a decis ca trupele sale să atace Ucraina, sub pretextul apărării regiunii pro-ruse Donbas. „Operațiunea specială” a rușilor a luat mii de vieți nevinovate și a distrus infrastructura statului condus de Vladimir Zelenski, dar a avut repercusiuni deosebit de grave și asupra Rusiei.

În timp ce atacurile Moscovei asupra ucrainenilor continuă, propria lor țară se află în plin declin economic, după ce Occidentul a impus numeroase sancțiuni. Mii de oameni au ieșit deja în stradă și și-au manifestat dezacordul față de războiul din Ucraina, iar acum elita rusă ar fi luat o decizie clară: Putin ar trebui înlăturat de la putere.

„Scopul lor este îndepărtarea rapidă a lui Putin de la putere şi restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, susţin agenţii ucraineni.

S-a discutat deja despre posibilul său înlocuitor

Direcţia Principală de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării a transmis că succesorul lui Vladimir Putin ar putea fi Aleksander Bortnikov, directorul FSB. O figură discretă în mediul public, acesta are o influență puternică în statul rus.

Pentru războiul din Ucraina, Putin riscă să plătească chiar cu propria viață. Chiar dacă președintele este deosebit de atent atunci când vine vorba de siguranța sa, există deja variante pentru eliminarea lui.

„Se ştie că Bortnikov şi alţi reprezentanţi influenţi ai elitei ruse iau în considerare diverse opţiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere. În special, otrăvirea, îmbolnăvirea bruscă sau alt „accident” nu pot fi excluse. Este posibil ca recenta «scurgere» a locaţiei unităţilor cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese”, se arată în raportul serviciilor secrete ucrainene

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: