Redactia.ro
Home » Monden » Ella, fosta iubită a lui Jador a făcut declarații despre relația lor. Georgiana Elisei va lua foc după ce va auzi ce a spus.”M-a făcut de râs în fața lumii”

Ella, fosta iubită a lui Jador a făcut declarații despre relația lor. Georgiana Elisei va lua foc după ce va auzi ce a spus.”M-a făcut de râs în fața lumii”

Ella și Jador au trăit o poveste de dragoste intensă în trecut. Relația cu Ella a fost chiar după una dintre despărțirile lui Jador de Georgiana Elisei. Ella a fost invitată în cadrul unei emisiuni unde a mărturisit care a fost realul motiv pentru care ea și cântărețul nu au mai putut fi împreună.

Care a fost motivul despărțirii

Ella susține că Jador este cu totul altă persoană când pleacă din fața camerelor de luat vederi și că îi făcea adesea crize de gelozie. Tânăra a mărturisit că de mult ori s-au despărțit, dar au avut și multe împăcări deoarece pasiunea dintre ei era mare. Ella a povestit cp a venit un moment în care nua mai putut trece peste ieșirile deplasate ale lui Jador și despărțirea lor a fost definitivă.

Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc. Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu.Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine.„, a povestit Ella în cadrul emisiunii televizate.

Ella susține că a avut multe obstacole în carieră

Ella a mai povestit că nu i-a fost ușor să ajungă în punctul în care se află. Multe persoane i-au vrut răul și i-au pus multe piedici în carieră.

Au fost foarte multe piedici în cariera mea. Foarte multe persoane care s-au băgat și se întâmpla ceva tocmai când trebuia să semnăm contractul. Au fost multe proiecte în care se băgau ba foștii mei, ba actualele lor iubite, care mi-au băgat bețe-n roate.„, a mărturisit Ella.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: