Redactia.ro
Home » Monden » Ema Uta, dezvăluiri surprinzătoare despre Alex Bodi. Motivul pentru care s-au întors separat din vacanță

Ema Uta, dezvăluiri surprinzătoare despre Alex Bodi. Motivul pentru care s-au întors separat din vacanță

Ema Uta și Alex Bodi au format unul dintre cele mai urmărite cupluri. Deși nu au ținut prima pagină a tabloidelor cu relația lor, Ema Uta a dezvăluit motivul pentru care au ales să se separe.

După toate etapele și criticile prin care au trecut, dar care nu au reușit să îi despartă, Ema Uta și Alex Bodi au ales, de data aceasta, să pună capăt relației. Make-up-artist-ul a încercat să închidă ochii la toate lucrurile scrise în presă și a vrut să-l cunoască pe afacerist așa cum este el. Dincolo de condeiul jurnaliștilor sau al celor care „vor să-i facă rău“.

Ema a considerat că 8 luni au fost suficiente pentru a realiza că cei doi nu se potrivesc.

„Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el”, spunea Ema Uta cu două luni înainte.

Ema nu vrea să-și schimbe părerea despre Alex Bodi.

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii’, a mai continuat Ema.

Motivul pentru care s-au întors separat din vacanță

Ema a dezvăluit că plecarea în vacanță a fost spontană. Se pare că deși Ema nu a dezvăluit cu exactitate motivele despărțirii, ceva destul de grav s-a produs în vacanță încât cei doi s-au separat la întoarcere. Lucrurile clocoteau de ceva vreme, iar vulcanul a erupt.

„Plecarea mea și a lui Alex a fost hotărâtă cu o zi înainte, pentru că nu aveam bilete business disponibile. De îndată ce agenția de turism ne-a găsit biletele, mai precis cu o zi înainte, le-am și luat, ne-am și luat cazările’, a spus Ema Uta pentru cancan.ro.

Alex Bodi și Ema Uta au decis să meargă pe drumuri separate. Odată întorși din vacanța exotică, ea a plecat în Grecia, în Mykonos, iar el s-a distrat într-un club de fițe din Mamaia.

”Nu știu unde e! Nu ne-am urmărit niciodată pe Instagram. Ne-am întors din vacanță, dar am mers fiecare separat. Nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu-mi doresc să elimin sentimentele!”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: