Redactia.ro
Home » TV » Ce mai face Emanuel Neagu, primul finalist Survivor din Sezonul 1. Războinicul apare din nou la TV

Ce mai face Emanuel Neagu, primul finalist Survivor din Sezonul 1. Războinicul apare din nou la TV

Îl mai țineți minte pe Emanuel Neagu, primul finalist Survivor din Sezonul 1? Iată că Războinicul apare din nou la TV.

Pe Emanuel Neagu îl știe toată lumea de la primul sezon Survivor România. Însă după momentul finalei, nu s-au mai aflat multe despre Războinicul finalist al echipei albastre, care a ieșit din lumina reflectoarelor.

Emaniel Neagu, primul finalist Survivor Sezonul 1, din nou la TV

Însă se pare că anul 2021 a început chiar bine pentru Emanuel, care acum a revenit pe micile ecrane, iar fanii se bucură că îl pot revedea.

Războinicul apare din nou la TV, într-o producție de mare audiență! Este vorba despre iUmor, acolo unde Emanuel Neagu este dansator în echipa emisiunii.

Însă o altă apariție total surprinzătoare pentru fani a fost în cea de-a doua ediție Chefi la cuțite 2021. Aici, finalistul primului sezon Survivor România a reușit să-i cucerească pe jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu un preparat deosebit.

Este vorba despre rețeta de p**dulice de vită cu piure.

„Am venit să arăt oamenilor de acasă că pot să fac orice, că sunt un actor al vieții și că pot să devin orice”, a declarat Emanuel despre participarea la show-ul culinar.

Chiar dacă chef Cătălin Scărlătescu nu i-a dat votul său, pentru că ineditul preparat nu a avut suficientă sare, Emanuel Neagu a luat celelalte două cuțite de la chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Astfel, fostul finalist Survivor – Sezonul 1 trece de audiții, iar fanii îi vor revedea în bootcamp.

Emanuel Neagu, primul finalist în Survivor România 2020

Emanuel Neagu a fost primul concurent care s-a calificat în marea finală a primului sezon Survivor România 2020 de la Kanal D.

În vârstă de 24 de ani, dansatorul a debutat în forță în competiția de supraviețuire din Jungla Dominicană, devenind unul dintre cei mai promițători concurenți din echipa Războinicilor.

Emi, așa cum îi spuneau colegii din echipa albaștrilor, are o poveste de viață impresionantă. Are un frate geamăn, de care este foarte apropiat, deși viața i-a dus fizic departe unul de celălalt. În timp ce Războinicul locuiește în România, geamănul său Leonida lucrează pe un vas de croazieră, fiind mai mereu plecat.

Drama lui Emanuel Neagu, la un pas să-și piardă fratele geamăn

Emanuel Neagu a descris viața sa drept un „roller coaster plin de experiente”. Însă puțini știu drama prin care a trecut. Războinicul a fost la un pas să-și piardă fratele.

„Aveam un pic peste 16 ani când fratele meu a fost spitalizat, deoarece a fumat etnobotanice. Se afla într-un anturaj foarte prost. Au venit salvarea și poliția, l-au luat de pe jos și l-au dus la spital. Două săptămâni am stat lângă el, împreună cu mama, îi umezeam buzele cu servețelul. Era legat de pat și nu avea voie să bea apă. M-a marcat experiența. Când eram mici mergeam împreună peste tot. Dar din momentul în care am intrat la liceu, am avut anturaje diferite”, a mărturisit Emanuel Neagu când se afla în competiția Suvivor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: