Redactia.ro
Home » Monden » Emi de la Noaptea Târziu trece prin momente dificile. O persoană dragă lui a încetat din viață

Emi de la Noaptea Târziu trece prin momente dificile. O persoană dragă lui a încetat din viață

Emi de la Noaptea Târziu trece în acest moment prin momente deosebit de grele. Una dintre cele mai dragi persoane lui a încetat din viață, iar el a postat un mesaj în mediul online pentru a-și exprima iubirea și regretul. 

Emi de la Noaptea Târziu trece prin momente dificile

Emi de la Noaptea Târziu este o fire foarte deschisă și dornică să împărtășească cu fanii lui momentele importante din viața sa. Fie că este vorba de un eveniment fericit sau trist, fostul concurent de la „Asia Express” este o figură foarte prezentă în fața publicului, semn că vrea să fie cunoscut de oameni pentru tot ceea ce este el cu adevărat.

În urmă cu puțin timp, a făcut un gest inedit pentru iubita sa, Mihaela. A cerut-o în căsătorie în fața a mii de spectatori, iar răspunsul său a fost, bineînțeles, „DA!”. Momentul a fost gândit în detaliu de Emi și Cuza încă de când filmau pentru „Asia Express”, deoarece au înregistrat marea întrebarea la mii de kilometri depărtare de casă.

Atunci când ediția respectivă a emisiunii a fost difuzată, iubita lui Emi urmărea alături de acesta și de prietenii lor imaginile. Partenerul său era deja pregătit cu inelul, iar în scurt timp și-au promis pentru toată viața că-și vor fi alături și că se vor iubi.

„Într-un moment în care părea că totul se duce în jos și se înecau corăbiile și ne apucau panicile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat, m-a calmat. A fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc!”, a spus Emi, în semifinala „Asia Express”.

O persoană dragă lui a încetat din viață

Acum însă, Emi de la Noaptea Târziu a împărtășit cu publicul său o încercarea grea prin care trece în acest moment. Bunica lui s-a stins din viață, iar el a postat un mesaj emoționant în mediul online. Cu toate că nu i-a adresat prea multe cuvinte celei pe care a iubit-o, colegul lui Cuza a reușit să-și emoționeze prietenii și fanii din mediul online.

Postarea sa a adunat într-un timp foarte scurt mii de aprecieri și sute de comentarii, toate menite să-și exprime susținerea și dragostea oamenilor pentru Emi. În aceste momente sensibile, fostul concurent de la „Asia Express” se bucură de prezența publicului său, care i-a transmis mesaje de condoleanțe și încurajări.

„Dragostea este cel mai mare dar pe care o generație îl poate lăsa următoarei!! Drum lin către cer, bunico!!”, a scris Emi pe Facebook.

Etichete: