Redactia.ro
Home » Monden » Emilia Ghinescu, pusă la zid de fani. Ce a făcut vedeta, după ce a mers la o biserică din Moldova

Emilia Ghinescu, pusă la zid de fani. Ce a făcut vedeta, după ce a mers la o biserică din Moldova

GALERIE FOTO (2)

Emilia Ghinescu, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online după ce a postat o poză făcută într-o biserică din timpul vizitei sale la mănăstirile din nordul Moldovei. Artista a ales să își petreacă timpul în satul Cărmâzani, aproape de Fălticeni, unde se află o mănăstire de maici, dorind să se reculeagă și să se roage în fața unor icoane sacre.

Într-o perioadă în care social media poate deveni un teren fertil pentru polemici, fiecare postare sau gest al unei personalități publice poate stârni reacții diferite. Cu toate acestea, rămâne important ca dialogul să fie menținut în limitele respectului și înțelegerii reciprocă.

Ce acțiune a stârnit reacția fanilor Emiliei Ghinescu

Cu toate că intenția Emilei Ghinescu a fost probabil aceea de a împărtăși un moment de spiritualitate și de reculegere cu fanii săi, reacțiile nu au întârziat să apară. În fotografia postată pe contul său de Instagram, artista apare în genunchi, în timp ce se roagă în fața unei icoane reprezentând Maica Domnului și pruncul Iisus. Cu toate că pentru mulți acest gest poate fi văzut ca un act de pietate și conectare spirituală, pentru alții a reprezentat un subiect de controverse.

„Am ajuns într-un loc binecuvântat de Dumnezeu, Mănăstirea Cămârzan. Nimic nu se face fără Dumnezeu! Nimic nu există fără El! Doar în genunchi, în fața Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului”, sunt cuvintele Emiliei Ghinescu, scrise în dreptul pozei.

Fanii au reacționat imediat

Ca în orice situație controversată, reacțiile fanilor au fost diverse. Pe de o parte, au existat cei care au apreciat gestul artistei, considerându-l ca fiind o exprimare autentică a credinței și a spiritualității sale. Aceștia au încurajat-o să împărtășească astfel de momente cu publicul său, subliniind că autenticitatea trebuie să primeze.

Pe de altă parte, au apărut și critici dure, unii considerând că Emilia Ghinescu ar fi trebuit să păstreze un moment atât de personal și sacru departe de ochii publicului. Unii au sugerat că fotografia poate fi interpretată ca o formă de autopromovare, care poate fi insensibilă sau nepotrivită în contextul unui lăcaș de cult.

“Ce frumos era dacă acel moment îl păstrai pentru sufletul tău, fără să faci poză într-un loc așa de sfânt!!!”, “Rugăciunea se face în tihnă, pentru sufletul tău. Dar mai nou, e o modă să te pozezi în biserică, așa dă bine!”, au fost câteva comentarii pe care artista le-a primit din partea fanilor.

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară

Conștientă de reacțiile diverse pe care postarea sa le-a provocat, Emilia Ghinescu a ales să răspundă la comentariile primite. Prin intermediul aceleiași platforme de socializare, ea și-a exprimat recunoștința față de fanii săi pentru mesajele transmise, chiar și pentru cele mai critice dintre ele.

“Vă mulțumesc pentru sfat și mesaj! Rugăciunea mea am păstrat-o pentru sufletul meu. Oamenii trebuie să cunoască aceste locuri, să nu se îndepărteze de Dumnezeu și să-L ajute în orice!”, a fost răspunsul Emiliei Ghinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: