Redactia.ro
Home » Știri » Emilia, o fată de 13 ani, a plecat de acasă! Familia a dat-o dispărută și roagă să fie găsită

Emilia, o fată de 13 ani, a plecat de acasă! Familia a dat-o dispărută și roagă să fie găsită

După cazul Sarei Melinda Mois, iată că un altul a ajuns în atenția polițiștilor! O tânără de 13 ani din Bacău a dispărut din locuința sa. Familia a alertat autoritățile astăzi, iar conform declarațiilor poliției, adolescenta a părăsit locuința în mod voluntar.

Emilia, o fată de 13 ani, a plecat de acasă

Oamenii legii din Bacău au dezvăluit în mod public fotografia și informațiile de identificare ale unei adolescente în vârstă de 13 ani, numită Havadi Emilia. Potrivit primelor informații, această tânără provine din comuna Ghimeș-Făget și a părăsit intenționat locuința sa.

Descrierea fizică a sa este următoarea: are aproximativ 1,60 metri înălțime, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, păr lung și șaten, precum și ochi căprui.

Familia roagă să fie găsită Emilia

Disperați, părinții apelează la cetățenii comunei Ghimeș-Făget, dar și a celor din orașele alăturate, să dea informații despre Emilia, în caz că o zăresc sau află informații despre locația ei. ”Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze Poliţia Municipiului Moineşti, tel. 0234.363.169, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112”, transmite Poliţia Bacău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: