Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea a dat cărțile pe față: ”Dani Oțil mi-a făcut avansuri”. Ce a putut să spună despre Mirela Vaida: ”Falsă și duplicitară”

Emily Burghelea a dat cărțile pe față: ”Dani Oțil mi-a făcut avansuri”. Ce a putut să spună despre Mirela Vaida: ”Falsă și duplicitară”

Emily Burghelea a dat cărțile pe față și a vorbit despre doi foști colegi de la Antena 1, respectiv Dani Oțil și Mirela Vaida. Fosta asistentă TV, de la Acces Direct, și-a spus părerea despre cele vedete de la Antena 1.

Emily Burghelea, despre Dani Oțil

Emily Burghelea a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la cele mai picante întrebări. Prezentatoarea de la ”Vorbește Lumea” susține că Dani Oțil i-a făcut avansuri, pe vremea când ambii erau singuri. Nimeni nu se aștepta ca Emily să spună numele matinalului de la Antena 1.

„Răzvan sau Dani, nu contează că sunt măritată”, a spus prima oară Emily, după care a dat mai multe detalii. Vedeta a fost întrebată dacă există vreo persoană publică despre care presa nu a aflat că i-a făcut avansuri. „Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică, aveam 18 ani”, a dezvăluit Emily Burghelea.

Emily Burghelea, despre Mirela Vaida

Este de știut faptul că Emily Burghelea nu a rămas în relații bune cu foștii ei colegi de la Antena 1. Asta pentru că vedeta și-a dat demisia în direct, pe vremea când vedetele emisiunii Acces Direct erau Vulpița și Viorel. De atunci, Emily și-a format o părere despre Mirela Vaida, despre care susține că este falsă și duplicitară. Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?”, a declarat Emily Burghelea la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: