Redactia.ro
Home » Știri » Emmanuel s-a îndrăgostit iremediabil de 10 femei pe care le-a și cerut în căsătorie. Imaginile de la nuntă au șocat pe toată lumea

Emmanuel s-a îndrăgostit iremediabil de 10 femei pe care le-a și cerut în căsătorie. Imaginile de la nuntă au șocat pe toată lumea

Influencerul newyorkez Emmanuel Lustin, în vârstă de 28 de ani, a reușit să atragă atenția lumii întregi în urmă cu câteva zile, când s-a căsătorit cu zece femei într-o ceremonie neconvențională pe plajă. Această alegere neobișnuită a fost însoțită de justificări poetice și declarative de dragoste, pe cât de romantice, pe atât de controversate.

Ceremonia a avut loc într-o locație necunoscută și a fost lipsită de formalismul tradițional. Miresele au fost îmbrăcate în lenjerie intimă albă, un simbol atipic al purității, în locul rochiilor tradiționale. Cu toate acestea, au fost prezente elementele clasice ale nuntii, precum buchetele de flori și sărutările de mire.

Bărbatul care s-a căsătorit cu 10 femei în același timp

Emmanuel, cunoscut în special pe platformele de socializare TikTok și Instagram, și cu un canal OnlyFans dedicat conținutului pentru adulți, a anunțat faptul pe 31 iulie, lăsându-și fanii uluiți și fascinați. De profesie maseur, bărbatul pare să fie dedicat femeilor în mai multe feluri decât unul, afirmând că „Ele sunt pe primul loc!” și dorind să le arate „ceea ce merită.”

Această alegere de viață nonconformistă, deși atrăgătoare pentru unii, ridică și unele probleme legale și etice. Poligamia, sau căsătoria cu mai multe persoane, este ilegală în toate cele 50 de state americane, și, în consecință, acest mariaj nu va fi recunoscut în New York.

„Eu am făcut totul pentru femei! Încerc să le arăt ceea ce merită. Asta merită femeile de la bărbați, de la oricine, să fie răsfățate, să primească flori, să râdă și să fie satisfăcute în dormitor. Ele sunt pe primul loc!”, a explicat Emmanuel Lustin, pentru New York Post.

@misterlustin “We are the brides” , #emmanuellustin ♬ original sound – MisterLustin

Gestul nebunesc al lui Emmanuel, subiect de bârfă pe internet

Reacțiile online la această nuntă unică au fost amestecate. Mulți bărbați l-au lăudat pe Lustin pentru curajul și originalitatea sa, unii chiar declarându-se invidioși. Cu toate acestea, alții au exprimat confuzie și șoc, un comentator remarcând: „Mi se pare o nebunie ce a făcut el! Eu abia mă descurc cu una, iar el are zece!”.

Această practică nu este deloc una cunoscută și acceptată de societatea în care trăim. Totuși, Emmanuel a avut curajul să le arate tuturor faptul că nu este interesat de părerile celor din jur, ci preferă să își trăiască liniștit viața alături de femeile pe care le iubește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: