Redactia.ro
Home » Știri » Este anunțul dimineții pentru toți clienții CEC Bank! Ce se întâmplă cu toate conturile românilor de la prima oră

Este anunțul dimineții pentru toți clienții CEC Bank! Ce se întâmplă cu toate conturile românilor de la prima oră

Ai cont și card la CEC Bank? Instituția financiară a făcut anunțul momentului

Cei care dețin cont și card bancar la CEC Bank sunt rugați să acorde atenție unui anunț important în legătură cu evenimentele planificate pentru miercuri, 15 noiembrie. Informația a fost transmisă de reprezentanții CEC Bank în cursul zilei de marți, 14 noiembrie, și este deosebit de relevantă pentru toți utilizatorii serviciilor financiare ale acestei instituții.

Toți clienții CEC Bank trebuie să știe

Miercuri, 15 noiembrie, se preconizează că vor apărea anumite disfuncționalități pentru utilizatorii serviciilor de Internet și Mobile Banking ai CEC Bank. Acești clienți sunt avertizați că pot experimenta întreruperi temporare în accesarea serviciilor online oferite de bancă.

Această situație este planificată pentru a permite desfășurarea unor lucrări tehnice esențiale, iar reprezentanții CEC Bank estimează că aceste activități vor dura aproximativ două ore și jumătate, începând cu ora 05:30.

„Vă informăm că mâine, 15 noiembrie 2023, începând cu ora 5:30, pentru aproximativ 2 ore și jumătate, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, pot apărea întreruperi ale serviciilor de Internet și Mobile Banking. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis clienților, în urmă cu doar câteva ore, CEC Bank, instituția bancară deținută de statul român.

CEC Bank pune la bătaie două noi campanii pentru clienți

În paralel cu această notificare privind potențialele deranjamente temporare, CEC Bank desfășoară în prezent două campanii atractive pentru clienții săi. Prima dintre ele vizează persoanele fizice și se desfășoară până la data de 23 noiembrie 2023. Clienții persoane fizice care dețin un card Visa au oportunitatea de a câștiga premii în valoare totală de 20.000 de lei. Pentru a participa, aceștia trebuie să înregistreze cardul lor pe site-urile de pe care fac cumpărături online.

A doua campanie este dedicată persoanelor juridice din România și este valabilă până la data de 16 decembrie 2023. Participanții care solicită un card Visa Business până la această dată vor fi automat înscriși într-o tragere la sorți. Potrivit reprezentanților băncii, aceștia au șansa de a câștiga vouchere în valoare de 2.500 de lei, care pot fi utilizate pentru achiziționarea de telefoane sau tablete Samsung. Cardul Visa Business poate fi obținut fie de la oricare dintre unitățile băncii, fie online, cu condiția să fie achiziționat pe teritoriul României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: