Redactia.ro
Home » Monden » Este de necrezut ce a putut să găsească soțul Ioanei Tufaru în gunoi. „Mi-a purtat noroc”

Este de necrezut ce a putut să găsească soțul Ioanei Tufaru în gunoi. „Mi-a purtat noroc”

Majoritatea oamenilor care se uită la emisiunile televizate sau care au îndrăgit-o pe Anda Călugăreanu o știu pe fiica sa, Ioana Tufaru. Ioana mereu surprinde cu fiecare apariție, iar acum a dezvăluit o poveste incredibilă și mai precis, ce a putut găsi în gunoi cel care îi este soț.

Ioana Tufaru a spus ce obiect norocos a primit de la soțul ei

Ioana Tufaru și soțul ei au fost prezenți în cadrul unei emisiuni televizate unde au făcut mărturisiri despre viața lor. Ioana a spus că într-o zi, soțul ei a găsit ceva de-a dreptul inedit în gunoi, în timp ce mătura. Ioana Tufaru a dezvăluit că este vorba despre un inel, care nu este foarte valoros, dar care i-a purtat noroc. Ea a vrut să sublinieze faptul că soțul ei mereu o răsfață și că se înțeleg foarte bine, chiar dacă viața lor are și multe coborâșuri.

Ionut este un om generos și mereu îmi face cadouri. Din puținul nostru reușim să ne facem viața frumoasă și fericită. Chiar nu ne lipsește nimic, iar eu mă simt o femeie apreciată. Câteodată mai împrumutăm bani, dar mereu ne achităm datoriile. În plus, la salariu, iubitul meu îmi face mereu o surpriză. Îmi cumpără ori o bluză, ori bijuterii că știe că îmi plac. Are și noroc, nu am ce să zic. De curând a găsit un inel pe o alee, în timp ce mătura, la serviciu, și pentru că era pustiu și nu-l caută nimeni, l-a luat și mi l-a dat mie. Nu e valoros, dar mi-a purtat noroc până acum.”, a spus Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru va scoate o carte. Despre ce este vorba

Nu multă lume știe că Ioana Tufaru a demarat un proiect de suflet. Unica fiică a Andei Călugăreanu i-a închinat mamei sale o carte. Ioana Tufaru a spus că lansarea cărții ar fi trebuit să fie în luna octombrie a acestui an, dar unii artiști care trebuiau să aibă pasaje în carte au întărziat cu mesajele. Se pare că publicarea cărții se va amâna până în primăvara anului viitor.

Voiam să fac lansarea în luna octombrie, dar, din cauza artiștilor care au întârziat să îmi scrie despre mama, trebuie să mai aștept. Nu că nu vor, dar mă duc cu vorba. În aceste condiții, am zis să mai amân evenimentul pentru la primăvară. Primesc drepturile de autor în două tranșe, nu sunt sume foarte mari, dar sunt bune, mă ajută. Valoarea este în jur de maximum 1.000 de lei anual. Din ei îmbrac copilul, mai plătim treburile casei.„, a spus Ioana Tufaru pentru playtech.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: