Redactia.ro
Home » Știri » Este doliu în familia președintelui Vladimir Putin. Liderul rus a pierdut o persoană apropiată

Este doliu în familia președintelui Vladimir Putin. Liderul rus a pierdut o persoană apropiată

Vladimir Putin este în doliu.

Familia președintelui rus Vladimir Putin trece printr-un moment de tristețe profundă, după ce vărul său, Evgheni Putin, a decedat săptămâna trecută la vârsta venerabilă de 91 de ani. Vestea pierderii lui Evgheni a adus un val de emoție în rândul celor apropiați, însă detaliile legate de cauzele decesului rămân, până în acest moment, necunoscute.

O absență remarcabilă la ceremonia de înmormântare

Înmormântarea lui Evgheni Putin a fost organizată duminică, 10 martie 2024, în orașul Ivanovo, unde defunctul și-a petrecut mare parte din viață. Cu toate acestea, președintele Vladimir Putin nu a fost prezent la ceremonie, cel puțin în mod oficial, stârnind speculații și comentarii în rândul presei internaționale și al publicului.

Evgheni Putin era cunoscut în comunitatea sa ca un urolog de top, lăsând în urmă o carieră distinsă și o familie care îi va simți profund lipsa. Viața și moștenirea lui profesională au fost o sursă de mândrie pentru familia Putin.

Conexiuni familiale și influență

Legăturile familiale ale lui Evgheni Putin cu președintele Rusiei se întind dincolo de relația de verișori, având implicații și în sferele politice și de afaceri ale țării. Fiul lui Evgheni, Mikhail Putin, ocupă o poziție înaltă în cadrul Gazprom, unul dintre cele mai importante monopoluri de stat din Rusia, iar Anna, fiica verișoarei președintelui, este căsătorită cu guvernatorul regiunii Kemerovo, Serghei Tsivilev, având o poziție influentă în industria minieră a Rusiei.

Vladimir Putin și viitorul politic

În ciuda momentelor dificile prin care trece personal, președintele Putin rămâne o figură centrală pe scena politică rusă și internațională. La vârsta de 71 de ani, el și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat prezidențial, semn că își dorește să continue să servească țara până în 2030 și, potențial, până în 2036, conform modificărilor constituționale pe care le-a inițiat.

În aceste momente de doliu, atenția se îndreaptă nu doar către pierderea suferită de familia Putin, ci și spre influența și direcția viitoare a liderului rus pe scena politică internă și internațională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: