Redactia.ro
Home » Știri » Este doliu în industria muzicală românească! A murit „Piranda de România”

Este doliu în industria muzicală românească! A murit „Piranda de România”

Comunitatea muzicală din România traversează un moment de profundă tristețe. Adriana Abramovici, cunoscută afectuos sub numele de „Piranda de România” sau „Piranda de la Timișoara”, ne-a părăsit. Vestea tristă a fost împărtășită de sora artistei printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, provocând o undă de șoc și tristețe printre fanii și colegii de breaslă.

Adriana Abramovici a fost una dintre acele voci care rar se nasc pe meleagurile noastre. Cu un timbru distinct și o prezență scenică magnetică, Adriana a cucerit inimile românilor prin interpretările sale pline de pasiune și autenticitate. Supranumită „Piranda de România”, ea a reușit să îmbine tradiționalul cu modernul într-un mod care a revitalizat și modernizat muzica populară românească.

A murit Adriana Abramovici, „Piranda de România”

De-a lungul carierei sale, Adriana Abramovici a fost mai mult decât o cântăreață – a fost o povestitoare care a adus la viață cântecele și tradițiile zonei Banat, dar și din alte regiuni ale României. Fiecare apariție a ei pe scenă era un spectacol, un regal de muzică și emoție care nu lăsa pe nimeni indiferent. Contribuția ei în muzica populară a fost însoțită de apariții la festivaluri naționale și internaționale, unde a fost aplaudată de critici și adorată de public.

Anunțul despre decesul ei a fost făcut într-o manieră care reflectă durerea și golul lăsat de plecarea sa. Mesajul a strâns mii de reacții și comentarii, fanii și prietenii exprimându-și condoleanțele și rememorând momentele petrecute alături de artistă.

„În aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga .. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc infinit.. Dumnezeu sa te ierte si odihneasca in pace si liniste amin!!”, a fost mesajul publicat de sora Adrianei Abramovici în mediul online.

Cunoscuții au rămas șocați

Pierderea Adrianei Abramovici este resimțită nu doar de familia ei, ci de întreaga comunitate muzicală și de fanii săi din întreaga țară. Personalități din lumea muzicii și televiziunii au început să își exprime tristețea și recunoștința pentru momentele frumoase pe care le-au împărtășit cu Adriana. Mulți rememorează cum vocea și energia ei le-au adus bucurie și cum prezența sa strălucitoare a fost o inspirație.

„În ultimul timp am tot pomenit-o , pe la cântări…îmi era tare dragă…nu-mi vine să cred că nu mai este printre noi… foarte trist…Dumnezeu s-o odihnească în pace! Vei rămâne veșnic în amintirea noastră!”, „Sincere condoleante… Drum lin spre cer Piri draga”, „Sincere condoleanțe!”, „Nu pot să cred! Sincere condoleante! Piri iti multumesc pentru tot, Dumnezeu sa iti odihneasca sufletul in pace!”,

„Nu există durere mai mare decât atunci când îți moare sora, jumătatea ta. Îți trimit condoleanțe, Rodica. Să ai putere să treci peste această pierdere grea”, „Drum lin către înaltul cerului, dragă Adriana,”Piranda”noastră, cea plină de viață și de bunătate!! Dumnezeu să te ierte și să te așeze la dreapta lui, pentru totdeauna, AMIN!” – sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe trimise de cei care au admirat-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: