Redactia.ro
Home » Monden » Este doliu în lumea cinematografiei românești! S-a stins actrița Natașa Raab, la numai 70 de ani

Este doliu în lumea cinematografiei românești! S-a stins actrița Natașa Raab, la numai 70 de ani

Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Natașei Raab? Actrița vorbea deseori despre moarte: „Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot”

În ziua de 23 octombrie 2023, a avut loc tragicul deces al celebrei actrițe Natașa Raab, cunoscută în inimile multor români ca îndrăgita „Coana Chiva”. Această veste a zguduit lumea artistică și pe cea a fanilor săi.

Natașa Raab a pierdut lupta cu o boală nemiloasă la vârsta de 70 de ani, lăsând în urmă o moștenire de neuitat în lumea teatrului și a cinematografiei românești.

A murit Natașa Raab

În 2020, viața actriței a fost marcată de un diagnostic dureros: Parkinson Atipic, o boală gravă care i-a afectat viața într-un mod devastator. Cu toate că boala a fost o luptă grea, Natașa Raab a ales să își dedice resursele și timpul pentru a se concentra asupra propriei sănătăți, retrăgându-se treptat de pe micile ecrane. A fost o hotărâre curajoasă, menită să-i ofere răgazul necesar pentru a se îngriji și a se concentra pe tratamentul său. Până în acest moment nu se cunosc detaliile exacte ale decesului actriței.

Talentul și farmecul Natașei Raab au fost mereu admirate de public, iar rolul „Coana Chiva” a devenit iconic în istoria televiziunii românești. Cu un umor aparte și o prezență captivantă, actrița a adus zâmbete pe fețele multor telespectatori de-a lungul anilor. Performanțele sale artistice au fost mereu la înălțime, iar aceasta a reprezentat o adevărată sursă de inspirație pentru generații întregi de actori. La numai 70 de ani, cortina s-a tras pentru totdeauna pentru cea care a adus multă bucurie în sufletele românilor, potrivit informațiilor furnizate de radiooltenia.

A trăit o viață plină de încercări

Natașa Raab, originară din pitorescul Huedin, județul Cluj, a făcut primii săi pași în lumea artistică încă din adolescență, demonstrându-și talentul incontestabil. Aceasta a debutat în muzica jazz pe scena Casei de Cultură a Studenților și a Casei Armatei din Cluj, conturându-și pasiunea și abilitățile artistice. Cu trecerea timpului, și-a extins prezența în lumea artistică, devenind parte a Ansamblului Mărțișorul și jucând alături de faimosul actor George Motoi pe scena Teatrului Național din Cluj, unde și-a consolidat cariera.

Continuându-și educația în domeniul artistic, Natașa Raab a urmat cursurile Liceului „Gheorghe Barițiu” din Cluj-Napoca și ulterior a făcut pasul către Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică (I.A.T.C.) din București. Aici, a obținut diploma în anul 1988, fiind ghidată în evoluția sa artistică de către reputatul profesor Mircea Albulescu. Prin perseverență și dedicare, a reușit să-și construiască o carieră bogată în spectacole de teatru și în industria cinematografică.

Cu toate succesele din cariera sa, viața lui Natașa Raab a fost marcată de momente de suferință. A fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancerul uterin, o veste copleșitoare pentru ea și familia sa. Descoperirea acestei boli crunte a fost făcută chiar de către soțul său devotat, Val Guțul, care a rămas alături de ea în toate momentele dificile. Cei doi au petrecut împreună 38 de ani, formând un cuplu puternic și dedicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: