Redactia.ro
Home » Monden » Este doliu la Antena 1! Familia „Chefi la cuțite” a mai primit o lovitură, după plecarea celor 3 bucătari. Mama unui fost concurent a murit

Este doliu la Antena 1! Familia „Chefi la cuțite” a mai primit o lovitură, după plecarea celor 3 bucătari. Mama unui fost concurent a murit

Astăzi, vești deosebit de triste au lovit familia Chefi la cuțite, iar lumea showbiz-ului românesc se întristează alături de una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1. Rikito Watanabe, bucătarul carismatic care ne-a cucerit inimile cu talentul său și zâmbetul său contagios, trece prin momente extrem de complicate, deoarece și-a pierdut mama dragă. 

Carismaticul bucătar, Rikito Watanabe, a părăsit temporar platourile de filmare ale emisiunii „Chefi la cuțite” și s-a îndreptat de urgență către Japonia, țara sa natală, după ce a aflat că mama sa a trecut la cele veșnice.

Rikito, de la „Chefi la cuțite”, și-a pierdut mama

În aceste momente dificile, Rikito a fost înțelegător și a preferat să rămână discret cu privire la detalii. Nu este deloc surprinzător faptul că el a ales să păstreze pentru el durerea intensă pe care o resimte în această perioadă de doliu. Cu toate acestea, fanii săi îi oferă tot sprijinul moral și cuvintele calde de încurajare pe care le merită în aceste vremuri grele.

„Nu pot să vorbesc… Chiar am venit în Japonia de o zi, după ce am auzit ce s-a întâmplat. Sunt în Japonia acum”, a declarat Rikito Watanabe pentru FANATIK.

Rikito Watanabe a găsit puterea să-și exprime durerea într-un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. El le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune și au fost alături în această perioadă de suferință. Bărbatul a dezvăluit că mama sa a părăsit această lume la doar 51 de ani, o vârstă la care nimeni nu ar trebui să-și ia rămas bun de la viață.

Povestea de viață a lui Rikito

Rikito Watanabe nu a ajuns așa cum îl știm azi peste noapte. Japonezul s-a stabilit în România cu mai bine de 10 ani în urmă, iar de atunci a fost o prezență constantă și iubită pe micile ecrane. După apariția sa în show-ul „Chefi la cuțite,” Rikito a devenit cunoscut în toată țara și a reușit să-și creeze o bază solidă de fani.

Cu timpul, Rikito a fost cooptat în diverse proiecte de la Antena 1, unde și-a dovedit din nou talentul culinar și simțul umorului. A fost invitat în diferite emisiuni ale trustului și chiar a devenit concurent în popularul show „Splash! Vedete la apă”, unde a impresionat cu curajul său de a se aventura în apă și cu abilitățile sale de înotător.

Cu toate acestea, Rikito Watanabe și-a câștigat cu adevărat inimile telespectatorilor atunci când a revenit în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” într-un alt rol – acela de asistent al celor trei chefi. Prin simpatia și calitățile sale unice, el a devenit parte integrantă a echipei Chefi la cuțite și a adus un plus de prospețime și entuziasm în fiecare episod.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: