Redactia.ro
Home » Știri » Este doliu la Antena 1! Unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite, care a atras simpatia juraților și a publicului, s-a stins

Este doliu la Antena 1! Unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite, care a atras simpatia juraților și a publicului, s-a stins

GALERIE FOTO (2)

În lumea culinară a emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, comunitatea este învăluită în tristețe după vestea pierderii unui concurent remarcabil care a lăsat o amprentă de neuitat atât asupra juraților, cât și a colegilor săi de platou. A fost anunțat decesul lui Marian Cocoș, un participant admirat și respectat din sezonul al doilea al emisiunii, care s-a difuzat în anul 2016.

La vârsta de 59 de ani, Marian a părăsit această lume, lăsând în urmă o comunitate îndoliată și multe amintiri prețioase legate de talentul său culinar.

A murit Marian Cocoș, de la Chefi la Cuțite

Marian Cocoș a participat la „Chefi la Cuțite” într-o perioadă în care show-ul era judecat de un trio de chefi renumiți – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cu preparatele sale inovatoare și măiestria sa în bucătărie, Marian a reușit să impresioneze de fiecare dată, câștigând nu doar aprecierea juraților, dar și admirația publicului și a colegilor de emisiune. În timpul preselecțiilor, performanța sa excepțională i-a adus trei cuțite, simbolul recunoașterii talentului său, și l-a plasat în echipa roșie, marcând începutul unei călătorii memorabile în competiție.

Anunțul trist al decesului său a fost făcut de familia îndurerată, care a împărtășit și detaliile legate de ceremonia de înmormântare, ce va avea loc vineri, 16 februarie, la ora 11:30, la cimitirul Sf. Nicolae. Dincolo de ecranul televizorului și de platoul de filmare, Marian Cocoș a fost un antrenor de box dedicat, un sport pe care l-a practicat cu pasiune o mare parte din viața sa, subliniind angajamentul său față de excelență și disciplină în toate aspectele vieții sale.

„Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat in spatele Cimitirului Straulesti II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!”, a anunțat familia îndurerată în mediul online.

Foștii colegi ai concurentului sunt îndurerați

Impactul pierderii lui Marian a depășit sfera familială, atingând inimile multor foști concurenți și colegi de platou, care s-au grăbit să-și exprime condoleanțele și să împărtășească amintiri dragi despre momentele petrecute alături de el. Printre aceste voci se numără și Honoria Rațiu, o altă fostă concurentă, care și-a amintit cu afecțiune de un moment în care a fost „mustrată” de Marian, un gest care, retrospectiv, evidențiază calitatea relațiilor formate în cadrul competiției și impactul pozitiv pe care Marian l-a avut asupra celor din jur.

„Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei si prietenilor”, a scris Alex Bălan pe contul lui de Facebook.

„Cum naiba să pui roșii cherry întregi la plating ?’ așa m-a certat Marian Cocos la Chefi la cuțite. Să ai drum lin și luminos spre stele, Nea’ Cocoș, condoleanțe familiei”, a adăugat Honoria Rațiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: