Redactia.ro
Home » Monden » Este împăcarea toamnei! Și-au luat adio după Insula Iubirii, iar acum s-au afișat în ipostaze intime

Este împăcarea toamnei! Și-au luat adio după Insula Iubirii, iar acum s-au afișat în ipostaze intime

GALERIE FOTO (2)

Recent, s-a desfășurat botezul micuței Luna, fiica Emei Oprișan și a lui Răzvan Kovacs, un eveniment care a reunit majoritatea cuplurilor care au participat la sezonul 7 al emisiunii „Insula Iubirii”. Cu toate că evenimentul avea la bază celebrarea unui moment fericit pentru familia Oprișan-Kovacs, surpriza serii a venit din partea a doi foști concurenți care, după o despărțire de comun acord, par să fi găsit din nou calea spre împăcare.

După încheierea filmărilor din Thailanda, Bianca Giurcă și Marius Moise au ales să-și urmeze drumuri separate. Cu toate acestea, se pare că timpul a jucat un rol important în rezolvarea problemelor lor de cuplu. Aproape un an de la despărțirea oficială, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să-și acorde o șansă în cadrul evenimentului festiv organizat de Ema Oprișan și Răzvan Kovacs.

Bianca și Marius Moise, din nou împreună

Imaginile postate pe rețelele de socializare, în special cele publicate de Cristina Rancov, nașa micuței Luna, au surprins momente aparent tandre și chiar atingeri pasionale între Bianca și Marius în timpul petrecerii de botez. Cu toate acestea, Bianca Giurcă nu a confirmat oficial reconcilierea, menținând suspansul cu privire la relația lor.

”E normal să vezi o filmare cu mine și Marius de la botez, cum ai văzut și cu mine și Iulian sau cu mine și Vlăduț sau cu mine și Cristina. Răzvan și Ema sunt foarte iubibili, toată lumea îi place și iubește și toată lumea a fost lângă ei, deci nu aveai cum să nu vezi”, a spus Bianca Giurcă, pe Instagram.

Bianca Giurcă și Marius Moise

Fanii au reacționat imediat

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară odată cu publicarea imaginilor. Majoritatea comentariilor au fost pline de ironie față de apariția celor doi foști concurenți într-un context atât de festiv. Cu toate acestea, există și persoane care nu au fost deloc surprinse de presupusa împăcare, sugerând că timpul poate vindeca rănile și aduce înțelegere reciprocă.

”Vine iarna, trebuie Marius să taie porcul/ I-am văzut și pe la Sibiu împreună/ Nu e de mirare/ Trist/ Trist… foarte trist/ Pentru că are foarte multe ”calități”, foarte multe”, au fost doar o parte din reacțiile utilizatorilor TikTok

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: