Redactia.ro
Home » TV » Este invidioasă Ilinca Vandici pe Gabriela Cristea? Răspunsul neașteptat dat de vedeta Kanal D

Este invidioasă Ilinca Vandici pe Gabriela Cristea? Răspunsul neașteptat dat de vedeta Kanal D

Au fot existat zvonuri cum că Ilinca Vandici ar fi fost invidioasă pe Gabriela Cristea, pe vremea când și bruneta făcea parte din echipa Kanal D. Și totul ar fi pornit de la bani, potrivit gurilor rele. Mai exact, Ilinca ar fi fost deranjată de salariul mai mare al “colegei” sale. Însă acum vedeta Tv a lămurit tot!

În urmă cu câțiva ani, s-a scris în presă că Ilinca Vandici ar fi fost invidioasă pe Gabriela Cristea, care l-a acea vreme îi era colegă la Kanal D. Totul ar fi pornit de la salariul mai mare cu 1.000 de euro mai mare al soției lui Tavi Clonda îl primea la aceea vreme.

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” a lămurit totul.

Denise Rifai a întrebat-o direct pe Ilinca Vandici dacă onorariul unei vedete este măsura valorii sale. Iar răspunsul a venit fără nicio ezitare.

Este invidioasă Ilinca Vandici pe Gabriela Cristea? Răspunsul neașteptat dat de vedeta Kanal D

„În niciun caz, în niciun caz. Cred așa, ca să poți evolua în viață, ca să ajungi să fii remunerat la adevărata ta valoare, trebuie să muncești mult, foarte mult. Probabil că dacă stăm să luăm lucrurile psihanalitic, dacă vrei, nu poți niciodată că cuantifici valoarea în ceva material, este absolut imposibil.

A, da, că în urma muncii tale ești plătită, normal, se întâmplă asta pentru oricine… Asta nu înseamnă că aceea e valoarea lui ca om, asta nu înseamnă că aceea este valoarea lui profesională, asta înseamnă că doar acela este locul de muncă pe care îl are omul în momentul respectiv, înseamnă că atâta poate în momentul respectiv, dar nu înseamnă niciodată că se va opri sau că nu poate să-și dorească mai mult.

Eu nu știu de unde povestea asta cu Gabriela Cristea, sunt șocată, surprinsă și uimită. Nu a existat asta niciodată. De unde să știu eu ce salariu ai tu, de exemplu.

Mi se par niște lucruri atât de sensibile, care țin de bun-simț, nu aș putea să întreb asta niciodată pe cineva. Nu e treaba mea. E treaba mea ce fac eu, cât câștig eu”, a declarat Ilinca Vandici, pentru emisiunea Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: