Redactia.ro
Home » Monden » Este soția unui prezentator cunoscut, dar nu o știe nimeni. Cum arată soția lui Dan Capatos

Este soția unui prezentator cunoscut, dar nu o știe nimeni. Cum arată soția lui Dan Capatos

GALERIE FOTO (8) Este soția unui prezentator cunoscut, dar nu o știe nimeni. Cum arată soția lui Dan Capatos

Este soția unui prezentator cunoscut, dar nu o știe nimeni.Cum arată soția lui Dan Capatos.   Dan Capatos este prezent în fiecare seara pe ANtena1, la XNS, însă pe soția lui o ține ascunsă.

Cum arată soția lui Dan Capatos

Prezentatorul emisiunii XNS, Dan Capatos, in vasrsta de 40 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Cu viața personală, însă, a preferat să fie discret.

Puțină lume știe cum arată soția lui, Monica, cea care îi este alături de 15 ani. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume ANdrei. Prezentatorul preferă să își expună soția destul de rar, la unele evenimente. Deși pare incredibil, cei doi au aceeași meserie, amândoi sunt jurnaliști.

Cei doi jurnaliști s-au cunoscut în 2000. Monica Capatos era într-o relație când l-a cunoscut pe Dan, mai mult decât atât, aceasta trebuia să îmbrace rochia de mireasă și să meargă către altar peste trei luni.

Dan Capatos era și el într-o relație. S-au cunoscut, s-au plăcut, au renunțat la relațiile lor și au început o poveste de dragoste frumoasă.

Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât.

A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată”, a declarat prezentatorul Tv.

Monica i-a dăruit prezentatorului un băiat

După ce s-au căsătorit, Monica i-a dăruit lui Dan Capatos cel mai de preț cadou, pe micuțul Andrei. Încă din ziua în care l-au botezat, prezentatorul a decis să își țină băiețelul departe de ochii presei. Andrei are 8 ani, iar Capatos a vorbit pentru prima data despre el în cadrul emisiunii sale.

El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini