Redactia.ro
Home » Monden » Este surpriza sfârșitului de an la Pro TV! Andreea Marin, duet de excepție pe scenă cu un fost jucător de la echipa națională

Este surpriza sfârșitului de an la Pro TV! Andreea Marin, duet de excepție pe scenă cu un fost jucător de la echipa națională

GALERIE FOTO (2)

Pro TV pregătește cu fast și strălucire petrecerea maraton Protevelion 2024, programată pentru noaptea dintre ani, o noapte în care se adună cei mai iubiți artiști din țară și cele mai carismatice vedete pentru a sărbători trecerea în noul an. Printre participanți se numără și Andreea Marin, care promite o apariție memorabilă pe scenă, aducând ceva cu totul inedit.

Una dintre surprizele pe care Andreea Marin le rezervă publicului este faptul că va urca pe scenă alături de Florin Răducioiu într-un duet muzical care va încânta audiența. Cei doi vor demonstra o latură neștiută până acum, Andreea Marin cântând alături de Florin Răducioiu, nu la pian, așa cum o știm din copilărie.

Andreea Marin, duet de excepție cu Florin Răducioiu

O transformare muzicală care promite să aducă bucurie și surprize inedite în rândul telespectatorilor. O altă schimbare remarcabilă în apariția Andreei Marin este transformarea fizică prin care a trecut. Fosta prezentatoare TV a reușit să slăbească impresionant, pierzând 16 kilograme și dobândind o siluetă de invidiat. Acestă transformare a fost pusă în valoare în cadrul filmărilor pentru Protevelion 2024, unde Andreea a strălucit în două rochii elegante, semnate de creatoarea de modă Eli Lăslean.

Cele două rochii, una roșie și cealaltă verde, au fost alese cu grijă pentru a evidenția talia perfect conturată a vedetei. Designerul Eli Lăslean, care cunoaște foarte bine stilul vestimentar al Andreei Marin, a creat de-a lungul timpului outfituri spectaculoase inclusiv pentru fiica vedetei, Violeta. Rochia roșie, lungă și elegantă, a fost aleasă de Andreea pentru momentul artistic de pe scenă, adăugând o notă de rafinament și feminitate întregii sale apariții.

“A fost o experiență minunată și sper să vă placă, iar Florin e un partener de scenă vesel și cu o energie bună, am făcut echipă și la Săriți de pe fix”, a declarat Andreea Marin pentru Playtech.

Florin Răducioiu a fost extrem de entuziasmat

Florin Răducioiu a dezvăluit detalii despre tradițiile sale de Crăciun și Revelion, oferind privitorilor o incursiune în lumea sa personală. Cu ocazia acestui eveniment special, telespectatorii vor avea ocazia să descopere ineditul duet dintre Andreea Marin și Florin Răducioiu, un moment care promite să fie memorabil și plin de emoție.

„Am fost cucerit de tot ceea ce se întâmplă aici și abia aștept să văd și emisia. Așa că cei de acasă ar trebui să urmărească și să vadă ce atmosferă frumoasă și muzică bună am avut.”, a declarat bărbatul pentru sursa menționată anterior.

Protevelion 2024 va fi difuzat duminică, 31 decembrie, începând cu ora 20.00, la PRO TV, iar show-ul va fi disponibil și pe platforma VOYO în același timp. Astfel, publicul va putea să se bucure de atmosfera magică și de momentele surprinzătoare oferite de Andreea Marin și Florin Răducioiu într-un spectacol de Revelion care se anunță cu adevărat unic și memorabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: