Redactia.ro
Home » Monden » Este vestea momentului în showbizul românesc! Cătălin Scărlătescu i-a pus inelul pe deget Doinei Teodoru chiar de Revelion

Este vestea momentului în showbizul românesc! Cătălin Scărlătescu i-a pus inelul pe deget Doinei Teodoru chiar de Revelion

GALERIE FOTO (2)

Relația dintre celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu și talentata actriță Doina Teodoru pare să fi evoluat semnificativ, devenind mai solidă și mai profundă. Cu o relație cu vechime, cei doi au împărtășit numeroase momente frumoase și provocări împreună, dar acum par să facă un pas important spre viitor.

Dovada acestui pas este bijuteria strălucitoare ce decorează degetul actriței, o bijuterie ce pare să fi apărut în cadrul unei vacanțe romantice petrecute în Asia. Până nu demult, Cătălin Scărlătescu era cunoscut drept un „veșnic burlac,” dar întâlnirea cu Doina Teodoru a schimbat perspectiva asupra viitorului său.

Doina Teodoru, cerută de Cătălin Scărlătescu

Această schimbare de atitudine este evidentă în mod special în lumina bijuteriei semnificative pe care Cătălin Scărlătescu i-a oferit-o actriței în timpul vacanței lor romantice. Această bijuterie, a cărei strălucire rivalizează cu cea a unui inel de logodnă, a apărut pe degetul Doina Teodoru și a stârnit imediat speculații cu privire la o eventuală cerere în căsătorie.

Vacanța romantică în Asia a adus, însă, o nouă perspectivă asupra relației lor. Bijuteria strălucitoare pe care Doina Teodoru o poartă acum sugerează că Cătălin Scărlătescu a ales momentul perfect pentru a face un pas important în legătura lor. Cu un diamant impunător, bijuteria vorbește despre intențiile serioase ale bucătarului față de partenera sa de viață.

”Are ea ceva. Pur și simplu, e întreagă la cap. Suntem noi, așa. Avem o conexiune, atâta tot. E foarte sinceră, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea de care am nevoie”, explica Scărlătescu pentru Mihai Morar.

Ceartă mare, după America Express

Deși în trecut au simțit nevoia unei pauze în relație, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru par să fi depășit această perioadă de incertitudine. Răspunsul pozitiv la propunerea de căsătorie se reflectă în mod clar în bijuteria strălucitoare și în gesturile tandre pe care cei doi le împărtășesc în public. Odată cu această evoluție, relația lor ia o nouă turnură, iar fanii sunt cu siguranță dornici să descopere detalii despre noul capitol pe care îl încep împreună.

„Am ajuns acasă și nici nu i-am zis pa! Am luat geanta și am plecat, direct în Vamă. Trei zile am stat în Vama Veche, după care m-am dus în Deltă, singur. Mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele. N-am aruncat la pește. Am pus bețele pe poziție și am stat.

Voiam doar să stau. A fost crunt rău de tot. Cazările alea… Restul a fost superb. Jocurile alea fantastice, ia-mă, nene, faptul că am reușit să învăț spaniolă a fost ceva fantastic pentru mine. Pot să dorm la minus 20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop. (…)

Doina a plecat la munte și în Bulgaria. A fost mai mult de o săptămână. Noi eram deja despărțiți. Nu știu, era o chestie… Ce tensiune, nene? Toată presiunea era acolo. Când ne-am întors acasă, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare. Eu nu sunt genul care mă cert. Mie când nu îmi convine ceva, mă întorc și plec”, mai spunea Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: