Redactia.ro
Home » Monden » Este vestea momentului la Survivor All Stars! Culiță Sterp i-ar putea lua locul lui Jador în echipa Faimoșilor: ”Îmi dau mai mult decât am cerut prima dată”

Este vestea momentului la Survivor All Stars! Culiță Sterp i-ar putea lua locul lui Jador în echipa Faimoșilor: ”Îmi dau mai mult decât am cerut prima dată”

Cunoscutul artist Culiță Sterp se află în fața unei noi provocări care îmbină aventura extremă cu oportunitatea de a-și demonstra din nou rezistența și spiritul competitiv. Producătorii de la PRO TV l-au contactat pentru a participa la ediția Survivor All Stars, o propunere care vine nu doar cu promisiunea unei experiențe unice, dar și cu un onorariu generos.

Această ofertă este cu atât mai specială cu cât îi oferă șansa de a concura alături de fratele său, Iancu Sterp, consolidând astfel legăturile de familie în condiții extreme.

Culiță Sterp s-ar putea întoarce la Survivor All Stars

Culiță Sterp nu este străin de provocările Survivor România, având o experință în cadrul competiției. Cu toate acestea, propunerea de a participa la Survivor All Stars adaugă un nou strat de entuziasm și tentație pentru artist, având în vedere și onorariul mai mare față de participarea sa inițială în 2021. Acesta recunoaște că posibilitatea de a concura alături de fratele său, mai ales în urma conflictelor cu alți concurenți, îi oferă un motiv în plus să ia în considerare oferta.

Pe lângă perspectiva tentantă a competiției, Culiță Sterp se confruntă cu dileme legate de responsabilitățile sale acasă. Artistul își exprimă preocuparea de a nu-și lăsa trupa de muzicieni în dificultate, cunoscând impactul pe care absența sa îl poate avea asupra veniturilor colectivului. Această dilemă evidențiază devotamentul lui Culiță față de echipa sa și responsabilitatea pe care o simte față de colegii săi de trupă.

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat.

Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd.

Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu. Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. M-aș duce, dar nu pot să anulez contractele cu oamenii, am mult de cântat. Nu știu ce să fac, o să încerc, e greu (…).

M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc”, a spus Culiță Sterp, într-un live, seara trecută.

Conflictele sunt la ordinea zilei la Survivor

Survivor România este mai mult decât o competiție fizică; este un test al voinței, al strategiei și al rezistenței psihologice. În contextul tensiunilor crescânde, inclusiv conflictul dintre fratele lui Culiță, Iancu Sterp, și alți concurenți, participarea lui Culiță ar putea aduce o nouă dinamică în joc. Reacția sa virulentă față de amenințările primite de fratele său subliniază legătura puternică dintre cei doi și potențialul său de a influența cursul competiției.

În fața acestei oferte atractive, Culiță Sterp cântărește cu atenție opțiunile, având în vedere atât potențialul financiar, cât și impactul asupra carierei sale muzicale. Decizia de a participa la Survivor All Stars va trebui să echilibreze pasiunea pentru muzică cu dorința de aventură și competiție, precum și angajamentul față de fratele său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: