Redactia.ro
Home » Știri » Eşti client la aceste trei mari bănci din România? Rişti să nu mai ai acces la banii tăi, dacă nu faci asta. E obligatoriu!

Eşti client la aceste trei mari bănci din România? Rişti să nu mai ai acces la banii tăi, dacă nu faci asta. E obligatoriu!

Românii care au conturi deschise la bănci trebuie să acţioneze imediat! Altfel, riscă, să nu-şi mai poată accesa propriii bani. Dacă ești clientul acestor instituții trebuie să respecți în mod obligatoriu o regulă, chiar din această lună februarie.

Informaţie valabilă pentru CEC Bank, ING Bank și Banca Transilvania, dar şi clienţii celorlalte bănci trebuie să rămână în alertă.

Actualizare obligatorie de date personale

Aşadar, dacă au apărut modificări în datele tale de identificare, în ultima vreme, precum schimbarea domiciliului, a numelui de familie sau schimbarea e-mail-ului, trebuie să te adresezi unor operatori din bancă încât să-ți fie trecute noile date în documentele pe care le-ai semnat.

Măsura se aplică pentru ambele categorii de clienți. Sunt vizate atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Este foarte important ca banca de care aparții să cunoască aproape totul despre tine, pentru a te putea ajuta în situații de critică, de exemplu

Aceste verificări periodice de date sunt obligatorii și sunt însoțite și de informații suplimentare de care avem nevoie pentru un parteneriat sigur. Informațiile ne permit să ne îndeplinim obligația legală de a avea date complete despre clienții noștri prin care putem detecta comportamente neobișnuite și raporta autorităților atunci când este nevoie.

E un proces riguros și continuu prin care ne dorim să-ți oferim încrederea că banca ta nu tolerează activități infracționale din sfera economico-financiară.

Acesta este modul prin care putem să ne protejăm clienții de bună-credință și să menținem un mediu de afaceri sănătos.

În egală măsură este important și pentru tine să avem datele actualizate, să ne pui la dispoziție informațiile și documentele de care avem nevoie fie atunci când primești o notificare de la noi, fie atunci când știi că s-au schimbat informațiile pe care le avem deja despre tine.

De exemplu, fie că ești persoană fizică sau juridică, când îți schimbi domiciliul sau adresa de email și nu ne comunici acest lucru, există riscul de a nu primi notificări sau informații importante legate de contul tău”, a explicat ING România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: