Redactia.ro
Home » Știri » Eveniment tragic pe litoral. Doi frați s-au înecat în Marea Neagră

Eveniment tragic pe litoral. Doi frați s-au înecat în Marea Neagră

Eveniment tragic pe litoral. Doi frați în vărstă de 17 și 18 ani s-au înecat vineri, în Marea Neagră. Un alt tânăr a fost în pericol însă a fost salvat în ultima clipă.

Eveniment tragic pe litoral. Doi frați s-au înecat în Marea Neagră

Doi frați cu vârsta cuprinsă între 17și 18 ani și-au găsit sfârșitul vineri, în Marea Neagră. Potrivit ISU Constanța, ieri s-a inițiat un apel unde s-a anunțat că trei tineri sunt în pericol de înec în stațiunea Mamaia. Din nefericire doi frați s-au înecat, iar celălalt tânăr a fost salvat în ultimul moment.

„Au fost trei tineri în pericol de înec la momentul primirii apelului pe 112. Unul dintre aceştia a fost salvat şi transportat la spital, conştient. Ceilalţi doi, care erau fraţi, cu vârste de 17 şi 18 ani, şi care au rămas în mare, au fost căutaţi inclusiv de scafandri, au fost găsiţi şi scoşi din apă în stare de inconştienţă. Mai bine de o oră s-au efectuat manevre de resuscitare, dar s-a declarat decesul acestor doi tineri”, a declarat Anca Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Constanţa.

Autoritățile au declarat că tânărul salvat de 17 ani este din Viișoara, iar cei doi frați care au murit erau din Cobadin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini