Redactia.ro
Home » Homepage » Excepții de la regulă. Prințul Harry o să poarte în cele din urmă uniformă militară la un priveghi în onoarea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a

Excepții de la regulă. Prințul Harry o să poarte în cele din urmă uniformă militară la un priveghi în onoarea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a

Excepții de la regulă. Prințul Harry o să poarte în cele din urmă uniformă militară la un priveghi în onoarea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a

S-au schimbat informațiile inițiale, iar Prințului Harry îi este îngăduit în cele din urmă, ca o excepție de la regulă, să poarte uniformă militară la un priveghi, pentru a onora memoria Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, bunica sa.

Prințul Harry o să poarte în cele din urmă uniformă militară la un priveghi, în onoarea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a

Până acum, Prințul Harry nu a avut deloc voie să poarte uniforma militară la funeraliile dedicate bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, deoarece a renunțat la îndatoririle membrilor Casei Regale Britanice, asta deși a servit în armata britanică timp de 10 ani. De pildă, la ceremoniile din această săptămână, chiar și la cele de miercuri, fratele Prințului Harry, Prințul William, a purtat uniforma militară, în timp ce lui i s-a cerut să îmbrace doar o redingotă, pe care și-a atașat medaliile.

Totuși, conform Hello Magazine, Prințul Harry va apărea totuși îmbrăcat în uniformă militară alături de fratele său înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, care va avea loc luni, 19 septembrie 2022.

Jurnaliștii publicației mai sus menționate au mai precizat că principalul obiectiv al nepoților Reginei este de a-și onora bunica, iar decizia de a-i permite Prințului Harry să poarte uniforma, în ciuda faptului că a renunțat la calitatea de membru senior al familiei regale, a fost luată fără ca el să solicite o schimbare. Ducele de Sussex ar fi fost dispus să poarte orice i s-ar fi cerut, așa cum erau planurile inițiale, scriu jurnaliștii străini.

Prințul Harry ar urma să poarte uniforma Blues and Royals când se va alătura altor membri regali, pe 17 septembrie 2022, pentru a onora memoria bunicii lor decedate la Westminster Hall. Se așteaptă ca Prințul Harry să fie însoțit la acel priveghi de fratele său, Prințul William, de verișoarele lor, Prințesele Beatrice și Eugenie, Zara Tindall și Peter Phillips, precum și de Lady Louise și James, viconte Severn.

O excepție a fost făcută și pentru ducele de York, Prințul Andrew, care nu mai este un membru al familiei regale în activitate, dar care va purta de asemenea uniforma sa militară ca „semn special de respect” pentru Regină, atunci când va sta în jurul sicriului ei în timpul unui priveghi alături de frații săi, în seara zilei de vineri, 16 septembrie 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: