Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV!! Bianca Drăgușanu arata lumii de ce a fost bătută. De unde a pornit scandalul

EXCLUSIV!! Bianca Drăgușanu arata lumii de ce a fost bătută. De unde a pornit scandalul

GALERIE FOTO (4)

După câteva ore de silenzio stampa, Bianca Drăgușanu revine în forță pe rețelele de socializare, unde a postat două fotografii cu o domnișoară despre care spune că este „prostituata de Londra”. În plus, în fotografiile postate se vede și o parte din brațele lui Alex Bodi, semn că acesta ar avea o amantă.

UPDATE: Și-a cerut scuze public pentru injuriile aduse acestei femei

Bianca Drăgușanu a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care își anunța fanii că este bine și că femeia în cauză nu a cauzat disputa dintre ea și Bodi. Mai mult de atât, Bianca a precizat că-și cere scuze public și că femeia nu merita jignirile aduse.

UPDATE: Bianca l-a înșelat pe Bodi?

Potrivit Cancan.ro, scandalul dintre cei doi ar fi escaladat după ce Bodi ar fi găsit lucruri compromițătoare în telefonul Biancăi. Pesemne, blondina nu s-a limitat la niște plimbări prietenești cu turcul, deși asta ar fi spus ea. Iar când Bodi i-a controlat telefonul, evidențele au fost de necontrazis.

”Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi  și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă”, a dezvăluit sursa citată.

EXCLUSIV!! Bianca Drăgușanu arată lumii de ce a fost bătută. De unde a pornit scandalul

După câteva ore de silenzio stampa, Bianca Drăgușanu revine în forță pe rețelele de socializare, unde a postat două fotografii cu o domnișoară despre care spune că este „prostituata de Londra”. În plus, în fotografiile postate se vede și o parte din brațele lui Alex Bodi, semn că acesta ar avea o amantă.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fostul soț Alex Bodi a luat o turnura incredibila. Fosta asistenta TV a postat pe Instagram doua fotografii cu o domnișoară, în dreptul căreia a scris că este “prostituata de Londra”. Fotografiile sunt destul de grăitoare, chiar dacă Bianca a încercat să ascundă câteva detalii, cum ar fi tatuajele lui Alex Bodi, care culmea, se afla și el în fotografii.

Oare “prostituata din Londra” să fie sămânța de scandal?

Așa cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu nu a stat prea mult pe tusă și a revenit în forță pe rețelele de socializare. Dacă ziua precedentă spunea că va dezvălui fanilor detalii șocante din viața ei, aceasta a amânat momentul, iar în schimb a preferat să posteze fotografii cu ceea ce pare a fi amanta lui Alex Bodi și probabil sămânța de scandal dintre cei doi.

Bianca a șters fotografiile din Instastory

La doar 15 minute de la postarea fotografiilor pe Instagram, Bianca Drăgușanu s-a răzgândit și le-a șters instant, semn că scandalul cu Alex Bodi continuă. Însă, așa cum se vede și în fotografii, mana plină de tatuaje a lui Bodi se afla pe corpul tinerei pe care a dezvăluit-o Bianca Drăgușanu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: