Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman despre o nouă relație: „Încă simt că traversez perioada de doliu”

EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman despre o nouă relație: „Încă simt că traversez perioada de doliu”

GALERIE FOTO (4) EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman despre o nouă relație: „Încă simt că traversez perioada de doliu”

Trece printr-o perioadă de descoperire a sinelui și nu se teme să recunoască că e „restant” la capitolul experiențe. La fel cum nu se ferește nici să spună că e un bărbat curtat, dar încă nepregătit pentru o nouă legătură amoroasă. Cât despre Cristina Ciobănașu, aceasta ocupă încă un loc important în viața lui, chiar dacă drumurile lor amoroase s-au separat. Iată ce a mai declarat în exclusivitate, pentru Redactia.ro, Vlad Gherman!

Ultimii 10 ani au fost în lumina reflectoarelor, grație carierei de actor. Să ne întoarcem puțin în copilărie. Cum a fost Vlad în primii ani de viață? Ce iubea să facă, cine i-a călăuzit primii pași?

În primii ani de viață eram un băiat care visa cu ochii deschiși, ca orice copil la vârsta aia. Întotdeauna am fost plin de energie și nu reușeam nicicum să îmi descarc bateriile până venea ora de culcare. Involuntar mi-am descoperit iubirea pentru actorie. Pur și simplu, s-a întamplat din joacă. Îmi plăcea să îmi imit profesorii, colegii și prietenii, iar părinții mei erau spectatorii mei. Am stat foarte mult cu bunica mea în primii ani de viață. Ea m-a crescut și pot spune cu mâna pe inimă că ea era un personaj. Era un om plin de viață, vesel și mă făcea întotdeauna să zâmbesc.

Ai povestit acum câțiva ani că ai vrut să te faci medic. Ce te-a făcut să te orientezi spre această profesie și ce te-a deraiat de la aceste planuri?

Bunica mea și-a pierdut vederea din cauza diabetului când eu eram copil. Visul meu a fost să îi redau cândva vederea și mi-am dorit mult să mă specializez pe oftalmologie. Ulterior, visul s-a schimbat puțin și am zis că voi da la Medicină și că mă voi orienta de-acolo. Totul s-a întors 180 de grade atunci când am luat castingul pentru Pariu cu Viața. Doamna Ruxandra Ion i-a chemat pe ai mei la o discuție despre viitorul meu și i-a convins că am potențial și că ar trebui să dau la actorie și să continui pe drumul acesta.

Erai la o vârstă destul de fragedă când ai cunoscut faima, cum te-a schimbat această experiență? Ce nu ai mai putut face ori la ce a trebuit să renunți odată cu rolul primit în „Pariu cu viața”?

Mi-a schimbat viața. Apropo de zicala “nimic nu e întâmplător”, așa am și simțit experiența asta. Pe toate planurile mi s-a schimbat viața. Atât pe plan profesional, cât și pe cel emoțional. Aici am cunoscut-o pe Criss și tot aici am combinat cele trei pasiuni pe care încă le am : actoria, dansul și muzica. Nici dacă mă rugam zilnic să îmi dea Dumnezeu ce mi-a oferit, nu s-ar fi întamplat. Nu a trebuit să renunț la nimic. Am avut de făcut însă niște sacrificii. Am renunțat la serile pe care le petreceam cu prietenii pentru a-mi face meseria cât mai bună. Cei care m-au înțeles îmi sunt alături și astăzi. Dacă aș putea să dau timpul înapoi și să schimb ceva nu aș modifica nici măcar o secundă din timpul petrecut cu gașca LaLa. Tot ce am trăit acolo e ceva unic. Cred că nu ar fi fost la fel dacă primul proiect în care jucam era oricare dintre celelalte proiecte care au urmat după Pariu. Parcă totul a fost aranjat intenționat așa. Mă bucur enorm că am trecut prin perioada aia exact când a trebuit și când aveam cea mai mare nevoie de o așa experiență faina.

„Pariu cu viața” a venit la pachet și cu prima relație de iubire. În foarte scurt timp, v-ați și mutat împreună. Știind acum deznodământul, simți că ați sărit vreo etapă ori că ați grăbit lucrurile? Cum au fost, de fapt, primii ani de relație?

Primul an de relație a fost mai complicat. Cunoscusem o fată (Criss), care mi-a fost alături și atunci când eu nu eram vindecat după relația anterioară. Criss nu doar că a avut răbdare cu mine, dar mi-a fost și cel mai bun prieten. Eu mă aflam la început într-o situație dificilă emoțional, iar ea a știut cum să mă ridice la suprafața și să mă facă să văd că viața merge înainte și că mă așteaptă multe lucruri frumoase înainte. Deși era doar o adolescentă, era cea mai matura fată de vârsta ei pe care o cunoscusem. Mi-a oferit cel mai frumos lucru: inima ei. Mi-am promis că voi avea grijă de inima ei și eu cred că am reușit să fac asta. De acolo am pornit împreună la drum și am fost uniți, am fost unul pentru celălalt și am trăit împreună multe clipe pe care nu o să ni le ia nimeni. Am atâtea povești frumoase de spus despre ea și despre noi. Din păcate, nimeni și nimic nu iți poate promite că relațiile nu se vor schimba. Oamenii evoluează și întotdeauna există riscul ăsta, pe care trebuie să și-l asume ambii parteneri. Asta nu înseamnă că noi nu ne-am iubit așa cum a văzut toată lumea. Înseamnă doar că ne aflam în puncte diferite ale evoluției noastre atunci când am hotărât să ne separăm drumurile.

Toți vă întrebau, în anii ce-au urmat, când vă căsătoriți, când faceți un copil. Ați simțit vreo presiune?

Nu. Nu am simțit niciodată această presiune. Lumea era obișnuită ca noi să ne căsătorim în serialele pe care le-am făcut și probabil că își doreau să vadă momentul ăsta și în realitate. Criss și cu mine am discutat de multe ori despre nuntă și ne făceam planuri. Zâmbeam mereu ca doi îndragostiți care urmează să facă o nebunie împreună atunci când venea vorba despre nuntă sau despre copii. Ne tot gândeam dacă vor avea ochii albaștri copiii noștri, na…Tot felul de discuții pe care le au toate cuplurile de la un anumit punct al relației.

Ați tot spus că despărțirea e una firească, care vă aduce amândurora o liniște sufletească. La fel crezi si acum?

O desparțire nu îți aduce o liniște sufletească. Nu cred că m-am exprimat vreodată așa. Ce pot să spun însă este că această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere. Evoluția noastră că indivizi se întamplă într-un ritm mai alert, dat fiind faptul că suntem singuri și ne simțim singuri. Tindem să umplem acel gol cu lucruri care ne fac să evoluăm, chiar dacă nu ne dăm seama de asta pe moment. Fiecare nouă experiență este una formatoare de caracter, iar asta este cel mai important lucru. Ar fi atât de multe lucruri de discutat, dar cred că deja am răspuns la întrebare.

Vlad Gherman

Cum a fost în prima vacanță fără ea?

Am fost plecat 4 zile la munte împreună cu prietenii și colegii mei din serial. În această vacanță mi-am cunoscut mai bine prietenii, am discutat o grămadă despre relații și despre viață (știu, pare plictisitor, dar nu e). A fost o ieșire de care eu aveam mare nevoie. Am reușit să ascult și poveștile prietenilor mei, să învăț lucruri de la ei și să văd situația mea și dintr-o altă perspectivă. A fost o excursie în care s-a creat un bonding puternic între mine și prietenii mei. A fost ca o terapie sincer. Mi-a placut tare mult și a fost extrem de benefică această plecare.

Spuneai într-un interviu recent că pentru doamna Ruxandra Ion ești ca un fiu. S-a schimbat vreun pic dinamica relației voastre după despărțirea de Cristina?

Nu. Nu s-a schimbat nimic. Singura diferență e că nu mai stau sub același acoperiș cu ei. Îmi lipsesc, îmi lipsește sentimentul ăla de familie și de casă, dar încep ușor-ușor să mă simt așa și în noul apartament acasă. Relațiile noastre rămân neschimbate însă. Doamna Ruxandra rămâne a doua mea mamă, domnul Ion rămâne al doilea tată, iar animalele din casă, în mod special Prințesa, rămân animalele de companie pe care le-am iubit atâta timp. Cel puțin o dată la câteva săptămâni trec prin vizită la ei și de fiecare dată țin să le mulțumesc pentru absolut tot ce au făcut pentru mine. Viața merge înainte și după despărțirea de Criss, iar relațiile care s-au format sub acoperișul doamnei Ruxandra Ion nu se vor rupe niciodată.

Care sunt planurile pe termen scurt? Ce ar trebui să afle oamenii care te urmăresc în social media, în seriale TV, etc?

Îmi doresc să fac lucruri pe care nu le-am mai făcut de ceva vreme. Am foarte multe lucruri pe listă și deja am început să bifez din ele. O să vedeți. Pregătesc lucruri faine.

Sunt convinsă că ai fost și ești un bărbat curtat. Au devenit domnișoarele mai insistente după despărțirea de Cristina?

Da, dar nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus.

Vlad Gherman pentru Redactia.ro

Ești pregătit pentru o altă relație amoroasă?

Nu.

Ai declarat des că-ți dorești să fii tată tânăr. S-a schimbat ceva la acest capitol?

A fugit mama! Haha! Normal că nu mă mai pot gândi acum la asa ceva. După despărțirea de Criss s-au schimbat foarte multe lucruri. Toate se vor întâmpla la momentul potrivit!

foto: PR, Antena 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: