Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Ce trebuie să iei în calcul, dacă vrei să pornești o afacere de la zero. Valentin Șoneriu ne explică pas cu pas: „Concentrează-te pe experiența clientului”

EXCLUSIV. Ce trebuie să iei în calcul, dacă vrei să pornești o afacere de la zero. Valentin Șoneriu ne explică pas cu pas: „Concentrează-te pe experiența clientului”

GALERIE FOTO (3)

Cunoscutul om de afaceri și Președintele Federației Patronatelor din Industria Ospitalității, Valentin Șoneriu, a oferit sfaturi pentru tinerii antreprenori. Dacă ești la început de drum și vrei să pornești o afacere de la zero, iată ce ar trebui să știi!

Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți faci o afacere

Dacă ești la început de drum și vrei să devii antreprenor, Valentin Șoneriu îți explică pas cu pas ce ar trebui să faci. Președintele Federației Patronatelor din Industria Ospitalității a oferit câteva sfaturi pentru tinerii, care au de gând să pornească o afacere, însă nu au idee de unde să înceapă. Omul de afaceri este de părere că toți cei care vor să devină antreprenori, au nevoie să se informeze de la început de drum, pentru a înțelege ce își doresc să facă pe viitor. Bineînțeles că, este nevoie și de multă răbdare, pentru că lucrurile nu ies mereu din prima. De altfel, afaceristul susține că procesul de deschidere și construcția afacerii durează, așa că trebuie să te înarmezi cu răbdare.

Valentin Șoneriu, sfaturi pentru tinerii afaceriști

„În primul rând l-aș sfătui să se documenteze foarte bine înainte de a porni la drum, pentru că trebuie să înțeleagă ce vrea să facă – ce produse propune pieții, care sunt avantajele, cum le livrează. Apoi, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, pentru că atât procesul de deschidere dar și construcția afacerii durează.

Este important să înțeleagă faptul că investiția nu se termină când e gata partea fizică a lucrurilor – banii mulți care urmează a fi investiți încep a fi băgați în afacere după ce reușește să deschidă ușa în prima zi. Majoritatea afacerilor din domeniul nostru eșuează în special din lipsa capitalui de lucru necesar asigurării creșterii afacerii.

Nu în ultimul rând, să nu uite niciodată că experiența rămâne memorabilă, prețul nu. Ce înseamnă asta?  Clientul retrăiește cu drag sentimente și emoții trăite într-un loc, dar nu își aduce aminte prețul. Deci, concentrează-te pe experiența clientului”, a explicat Valentin Șoneriu, Președintele Federației Patronatelor din Industria Ospitalității, pentru Redacția.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini