Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Cinci școli au fost modernizate prin acțiuni voluntare. O bibliotecă distrusă de inundații, dar și săli de clasă au fost renovate și dotate, special pentru elevi

EXCLUSIV. Cinci școli au fost modernizate prin acțiuni voluntare. O bibliotecă distrusă de inundații, dar și săli de clasă au fost renovate și dotate, special pentru elevi

GALERIE FOTO (5)

Mai multe școli din Oltenia au fost renovate, amenajate cu echipamente digitale și tot ce era nevoie, pentru ca elevii să poată să-și urmeze cursurile așa cum trebuie. Toate aceste lucruri au fost făcute printr-o acțiune voluntară, lucru care este demn de apreciat. Peste 1500 de elevi beneficiază de tehnologie modernă, de spații și condiții mai bune la școală.

Cinci școli au fost modernizate prin acțiuni voluntare

Cinci școli din patru județe (Vâlcea, Mehedinți, Dolj și Argeș) au beneficiat de ajutor din partea celor de la Narada și CEZ România, care au soluționat împreună 8 alerte educaționale înscrise pe HartaEdu.ro Cu ajutorul acestora, au fost amenajate săli de clasă, o bibliotecă distrusă de inundații a fost renovată și dotată cu volume noi și cu echipamente digitale. De altfel, peste 1500 de elevi beneficiază de tehnologie modernă, de spații și condiții mai bune la școală, în urma acestei investiții. Școlile au fost primit ajutor, de la nevoi administrative urgente, cum ar fi reparații și amenajări de spații, până la dotări cu aparatură necesară conectării la tehnologia modernă.

De curând, au avut loc alte acțiuni de voluntariat în județul Argeș, în orașele Curtea de Argeș și Pitești. În Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș au fost rezolvate 3 alerte educaționale prin care elevii vor beneficia atât de tehnologie și inovație, prin livrarea inclusiv a 2 table interactive pentru elevii cu CES (Cerințe Educaționale Speciale), cât și prin amenajarea unor locuri speciale de lectură, la care au participat 19 voluntari din cadrul companiei CEZ. Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Pitești a beneficiat de achiziția și livrarea a 5 laptop-uri, 5 videoproiectoare și 5 ecrane de proiecție.

Modernizarea școlilor nu se oprește aici

 „Ne bucurăm că am ajuns și în județul Argeș cu proiectul nostru de suflet, HartaEdu, unde am reușit să rezolvăm alerta cu numărul 193. La Școala „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș am rezolvat trei alerte, prin care am livrat atât tehnologie și inovație, cât și colțuri de lectură, iar la Pitești, la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” am livrat laptopuri, videoproiectoare și ecrane de proiecție pentru că astfel copiii pot să-și dezvolte abilitățile viitorului și să fie mai aproape de tehnologie. ”, ne-a transmis Georgiana Milescu, Manager Comunicare Narada.

Pe de altă parte, Angelica Barbu, Director Divizia Oameni și Brand, CEZ România, ne-a spus că Educația este unul dintre pilonii strategici de responsabilitate socială în  care  CEZ investește de peste 17 ani. Căutăm să ne implicăm în acele inițiative care sprijină dezvoltarea tinerilor și a generației viitorului, atât în arii de educație formală, cât și non-formală. #Energiacarevinedelaoameni și voluntariatul fac parte din ADN-ul companiei,  iar colegii noștri sunt mereu deschiși să participe la acțiuni care aduc schimbarea în societate.Până la sfârșitul acestui an, Narada și CEZ au în plan să rezolve încă 4 alerte, una în județul Olt și alte 3 în județul Vâlcea. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini