Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Cum se împarte Eugenia Nicolae între carieră și familie. Artista își dorește să devină mamă: „Planurile vor deveni și realitate”

EXCLUSIV. Cum se împarte Eugenia Nicolae între carieră și familie. Artista își dorește să devină mamă: „Planurile vor deveni și realitate”

GALERIE FOTO (3)

Eugenia Nicolae este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta a început anul 2022 în forță, calificându-se la Selecția Națională Eurovision 2022 cu „Doina”, piesă compusă de către artistă, iar de atunci, piesele ei au venit pe bandă rulantă și s-au bucurat de un mare succes. De altfel, Eugenia nu este doar cântăreață, ci și compozitoare. Aceasta a scris piese pentru mari artiști români, printre care se numără și Theo Rose. Eugenia a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Are o voce inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie”, alături de Puya.

Cum se împarte Eugenia Nicolae între carieră și familie

Nici la capitolul dragoste, Eugenia nu stă rău deloc. Artista este căsătorită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme. Cântăreața a vorbit pentru Redacția.ro despre planurile ei de viitor.

Redacția.ro: Ești artist și presupun că viața ta este agitată, fiind mereu la diferite evenimente. Cât de mult te susține soțul tău în carieră?

Eugenia Nicolae: Soțul meu este omul din spatele proiectului. El m-a susținut din prima clipă, a crezut în mine și mi-a fost alături în toate momentele bune sau rele. De multe ori vine cu mine la concerte; nu îi place când conduc obosită, se asigură că sunt mereu în siguranță, că mă odihnesc suficient. Are grijă chiar și de vocea mea; după multe zile de cântat îmi zice să nu mai vorbesc. E și funny în același timp, deși nu sunt deloc o soție cicălitoare. 

R: Cum reușești să te împarți între carieră și familie?

E. N: Reușesc! Nu este atât de greu precum pare. Important este să găsești echilibrul, să știi să pui stop la momentul potrivit, să nu uiți că cineva are nevoie de dragostea ta, de timpul tău și că în realitate cel mai important în viață este să oferi iubire. 

Soțul meu s-a obișnuit cu stilul meu de viață; după 6 ani am ajuns să ne cunoaștem și să ne oferim spațiul necesar, să ne înțelegem și să ne iubim mult. Cariera mea se bazează pe liniștea și confortul pe care îl am acasă, lângă el și familia mea. 

Artista ne-a mărturisit și că s-a gândit la un copil, însă este de părere că toate vin la timpul lor.

R: Acum există între voi și subiectul copii?

E. N: Da, ne gândim să avem un copil în viitor. Momentan doar ne imaginăm cum ar fi să fim părinți; când vom fi pregătiți planurile vor deveni și realitate. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: